9.díl>>Wake up,baby! 2/2

409 21 0
                                    

Když vyšla ze dveří,už jsem stál opřený o moje auto a čekal ji s rukama v kapsách a samozřejmě s úsměvem na tváři. Usmívala se když si mě všimla. Rozešla se ke mě svižnějšim krokem, chtěl jsem ji obejmout, ale nevěděl jsem jestli by jí to náhodou nevadilo. No, pak už jsme nad tím ani přemýšlet nemusel protože mě obejmula, sama od sebe. Řekl jsem jí že už je na čase se vydat do školy, protože už není moc času od začátku školy. (nenevímcozavétytopíšu:D) Nasedli jsme do auta vyrazili do školy. Po cestě se mě Ell ptala jestli mi nevadí že jsem jel pro ni, samozřejmě že mi to nevadí když jsem se nabídnul a upřímně, bydlím kousek od jejího domu, no kousek, o 3 domy dál, ale rozhodl jsem se, že to jí zatím říkat nebudu, alespoň zatím.Když jsme došli do hlavní budovy školy,zrovna jsme se dohadovali jak by to spolu dělali ježek a chobotnice. Plní humoru a ''natěšenosti'' na první hodinu a vůbec na celý dnešní ''pobyt'' v tomhle ústavu a poslouchání těch keců od profesorů, kteří ani neví co říkají, jsme společne vstoupili do třídy.
    I když Ell byla jednou z těch pilných a chytrých studentek, nenáviděla školu, tak moc jako já. ,,Ell, sedneš si prosím semnou?" zeptal jsem se Ell, i když bych si dokázal odpovědět sám. ,,Jasně že jo.'' řekla s úsměvem a potom si sama pro sebe zašuškala něco v tom smyslu, že semnou bude sedět jen když ji nebudu rozptylovat. Sice doufala že jsem to přes ten třídní hluk neslyšel, ale mladý pan Styles slyší všechno! Usmál jsem se nad mým přemýšlením a sedli si do lavice vedle ní. Zazvonilo a nám měla začít hodina dějepisu, samozřejmě že náš milovaný profesor přišel do hodiny o 15 minut později, ostatně jako vždy. S Ell jsme tedy měli tu úžasnout možnost dokončit naši konverzaci o ježkovi a chobotnici. ,,Stylesi, ty prasáku!" stihla zařvat těsně předtím, než do třídy vešel učitel a už měl připravenou výmluvu proč přišel později, ikdyž všichni věděli že si  ho tam honil. No, potom začala hodia dějepisu a my začali opakovat látku a jak on říká ''připravovali'' lsme se na test. Všechny další hodiny jsme měli s Ell společné, takže den neuběhl tak pomalu jako obvykle. S Ell jsme se rozhodli že si zajdeme někam na oběd a potom pojedem k ní.
                  ---------POHLED  ELL--------
Školy byla docela fajn, no asi díky Harrymu. Domluvili jsme se,že si zajdeme někam na oběd a pak půjdeme ke mně, protože u Harryho bude jeho spolubydlící Louis se svojí přítelkyní Eleanor. Sice jsem je neznala, ale rušit jsem je nechtěla. Měla jsem ale strac, že u nás doma bude můj bratr, nebo rovnou otec. Bála jsem se že kdyby tam byl táta, udělal by před Harrym velkou scénu a Harry by se semnou pak přestal bavit.
**********************************************************************************************************
Děkujuzavotes<3 jsmehrozněrádažetohleněkdočte, no a omlouvámsežepřidávámmálo,aleteďsepokusímpřidávatobden. ProsilabychVOTES a HlavněprosímKOMENTÁŘE. <3333 :')

You and I? No, we. (CZ!!!)Where stories live. Discover now