7.díl>>Best day.

496 29 1
                                    

Byltořetízkovýkolotoč. ,,Bože,Ell,jsijakmalá!" Říkaljsemmezismíchem, kdyžutíkalakoupitlístky. Ellseusmívala a kdyžona, taktaky. Hnedjakjsem ji poprvéviděl, věděljsemže s prostěněcomítMUSÍM.. Onajetakdokonalá.. Šlijsmesisednout  a připoutatsetěmiřetezy. Začalijsmesetočit. Nečekaljsemžesebudemetočittakrychle. Obajsmesezačalihrozněsmát a kopatnohama. Myslímžesiostatnímuselimyslet, žejsmenějakpostižení.

Po řetízkovém kolotoči jsme se společne vydali asi na dalších deset atrakcí, když jsme si šli koupit cukrovou vatu potkali nás dvě fanynky. Nekřičeli tak jako ostatní když mě potkají, asi si všimli že by jsme chtěli mít trochu soukromí. Přece jenom poprosily o podpis a fotku. Samozřejmě jsem jim vyhověl a poté se s nimi rozloučil. ,,Promiň,doufal jsem že tu nikoho nepotkáme, ale asi jsem se mýlil." řekl jsem trochu sklesle.. ,,V pohodě,nic se neděje.'' řekla a mírně se pousmála. Koupili jsme si tedy dvě velkě cukrové vaty a rozhodli se že už je čas jet domů. Povýšeně jsem se posadil na místo řidiče a čekal na její reakci. ,,Stylesi, no to snad nemyslíš vážně, nebudeš řídit když ani nevíš kde bydlím!" řekla trošku naštvaným ale zároveň pobaveným hlasem. ,,No, já slyšel že jsi dobrá navigátorka a navíc tě chci zítra doma vyzvednout před školou abys mohla jet semnou.'' řekl jsem povýšeně a přitom se na ni usmíval. ,,Harry, ale já nejsem dobrá navigátorka a nevím jestli ti ten zítřek dovolím.'' Nakonec jsme tedy vyjeli s tím že mě Ell bude navigovat.

PohledEll:

Čekala jsem že cesta bude trvat déle, ale nakonec nám trvala asi jen 10 minut, což je v mém podání docela krátká doba. Když Harry zastavil rozhodl se že mě doprovodí až ke dveřím. ,,Děkuju za dnešek Harry.'' Řekla jsem když jsme zastavili před dveřmi. ,,Já děkuju Ell, vážně jsem si dnešek užil.'' Řekl a usmál se na mě. Držela jsme se podle mě už dost dlouho, ale už jsem to prostě nevydržela. Když jsem ho tedy políbila, začal mi polibky oplácet. Musím říct že líbá doopravdy úžasně. Pochvíli se odtáhl z důvodu potřeby kyslíku. ,,Můžu tě tady tedy v 7:30 vyzvednout?" Chtěla jsem mu odpovědět ale nezmohla jsem se na nic jiného než na velký široký úsměv a přikývnutí. Rozloučil se semnou, když už jsem vcházela do dveří a mávala na něj. Doma jse pozdravila mámu a vyšla si to po schodech nahoru do mého pokoje. Nejprve jsem se rozhodla že se půjdu osprchovat a až potom se půjdu učit tu hroznou fyziku. Když jsem vešla pod tu krásně teplou vodu,cítila jsem se jako znovuzrozenný člověk. Nevěděla jsemo to semnou je, ale byla jsem šťastná a to mi v tuhle chvíli stačilo. Vešla jsem do pokoje zabalená jen v ručníku a rozdla se že už si půjdu obléct pyžamo. Ze skříně jsem si vytáhla bílé tílko a dlouhé kalhoty s mickey mousem.(outfit v komentářích) Sedla jsem si k fyzice a začala číst ty hrozné vzorce. F=P/S to co má tohle znamenat?! Nakonec jsme fyziky nechala a rozhodla se že už si půjdu lehnout. Na mobil jsem si nastavila budík na 6:00 a lehla si do postele.

You and I? No, we. (CZ!!!)Where stories live. Discover now