åksjuk

466 11 2
                                    

Y/N´s P.O.V

Illamående av min parfym? Snälla. Det roliga är ju att det var hennes egen parfym som fick henne att må illa. Ja jag använder tjejen jag hatars parfym. Vad? Den luktar gott.

Jag satte mig nästan längst bak i planet för mig själv och försökte sova men det gick inte. Planet guppade för mycket. Pattie kom och satte sig bredvid mig. Jag berättade vad som hade hänt för henne. Efter en stund började jag må riktigt illa och nej inte för någon jävla parfym utan för att jag blev åksjuk. Jag blir åksjuk väldigt lätt, det kan vara bil, buss, plan, båt, karusell, det spelar ingen roll.

-         Pattie jag tror jag måste spy, sa jag och greppade tag om hennes arm. Jag började kall svettas. Hon vet hur lätt jag blir åksjuk.

-         Åh hjärtat, sa hon och gav mig en påse. Hon vet hur lätt jag blir åksjuk.

Inte långt efter spydde jag och usch jag hatar att spy. Efter min lilla spyscen gick vi in för landning. Pattie tröstade mig för jag grät. Det gör jag alltid när jag spyr.

Justin´s P.O.V

När jag klev av planet började jag direkt leta efter Y/N. Jag ville bara se hur hon mådde för det var ganska guppigt under resan och hon blir lätt illamående..

Efter en stund ser jag henne komma ut från utgången längst bak i planet. Hon håller i min mamma och är helt blek i ansiktet. Man ser också att hon har gråtit. Min lilla älskling har spytt L vänta vad kallade jag henne?

Lost FriendsWhere stories live. Discover now