3 veckor

505 7 1
                                    

Justin´s P.O.V

Det har gått 3 veckor sen jag hittade Y/N. Hon har bott med mig hela tiden. Dock har hon fått bo i gästrummet för Selena har sovit över nästan varje dag. Selena och Y/N verkar gå ihop ganska bra vilket gör mig jätteglad. Y/N försöker övertala mig om att hon ska skaffa sig en egen lägenhet och ett jobb men jag vägrar släppa henne. Jag vill inte tappa bort henne igen.

-         Jag åker till studion ett tag! Skrek jag.

-         Okej! Svarade både Selena och Y/N samtidigt.

Den känns så bra att jag kan lämna de utan att de börjar bråka.

Y/N´s P.O.V

Jag har bott hos Justin i tre veckor nu. Jag får bo i hans gästrum för Selena är här hela tiden. Jag gillar fortfarande inte henne och hon verkar ogilla mig med. Vi bråkar aldrig när Justin är i närheten och han verkar tro att vi är bästa vänner. Han ser inte att vi båda spelar. Men det gör ingenting för mig, jag skulle kunna låtsas vara Selenas vän för alltid. Jag vill bara se Justin glad. Just nu är Justin i studion och inte ens gudarna vet vad som kan hända mellan mig och Selena nu.

-         Du vet väll att Justin älskar mig och inte dig va? Sa Selena och kom in i vardagsrummet när jag satt och höll på med min mobil. Justin hade köpt en ny mobil och massor av nya kläder till mig eftersom mina andra saker var ”hemma”.

-         Mm, svarade jag och fortsatte kolla ner i min mobil.

-         Titta på mig när jag pratar med dig! Halvskrek Selena.

-         Förlåt prinsessan, sa jag kallt och kollade upp på henne. Jag åker till gallerian fortsatte jag och gick ut genom ytterdörren.

förlåt för ett dåligt kapitel och lång väntetid, jag ska försöka bättra mig

Lost FriendsWhere stories live. Discover now