Dispatch-2

180 16 8
                                    

SORU10: Bütün bunlar göze alındığında Jessica gerçekten de gruptan ayrılmaktan bahsediyordu.

D:Muhtemelen ayrılmakla ilgili ipuçları vardı..Sahip olduğu bu planlar yüzünden olmuş olabilir. Ama biz bu rüyaları beklemeye aldığını ve son albüme kadar kalmayı planladığını biliyorduk.

Fakat Jessica kişisel çalışmalarını ön plana aldı ve Girls' Generation'a olan ilgisini kaybetti.Bundan dolayı üyeler sonuna kadar odaklanmasını istediler.

SORU11:Jessica'nın tavrının hemen değiştiğini duyduk.

S:Eylül ayının 15'inde Jessica ve Tyler Kwon "Sejong" adlı hukuk firmasına gitti. Bu doğrulandı.

Neden orada olduklarını bilmiyoruz ama bu andan itibaren Jessica'nın düşünceleri değişti. Açıkça Girls' Generation ile devam etmek istediğini söylmeye başladı. "Eğer kabul ederseniz evlensem de Girls' Generation ile devam edebilirim."

SORU12: Çok fazla şey istemedi mi?

D:Hiç bir şeyi kaçırmak istemedi.Özellikle işini daha fazla ertelemek istememişti. Oldukça fazla para yatırmıştı ve zaten bir kısmına başlamıştı.

Başlangıçta üyeler onayladılar. Evlenmek istemesine ve iş hayatına karşı sayglıydılar.Fakat aktiviteleri bitince gruba odaklanmasını istiyorlardı.Fanlara ve diğer üyelere karşı saygı göstermesinin en iyi yolunun bu olduğunu düşündüler.

Fanlara ve diğer üyelere karşı saygı göstermesinin en iyi yolunun bu olduğunu düşündüler

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

SORU13:GG'nin Eylül ayında acil bir görüşme yaptığını duyduk.

D:Bu duruma ara vermeden uzun vadeli bir fan turu yapmak ve son albüm yapmak zordu.Toplantı, Eylül ayında Jessica ve üyeler arasında yapıldı. Bir karar istediler.

Jessica avukatla görüştükten sonra fikrini değiştirmişti.Girls' Generation'da devam etmek istiyordu.

SORU14:Toplantının sonucu neydi?

D: 3 veya 4 kere toplantı yaptılar.Fakat beklenmedik bir şekilde Jessica , New York'a gitti.Konuşulacak bir şey kalmamıştı.

  Jessica'ya gelince, bir fanmeetingden önceki gün geri döndü ve gruba karşı görevini yaptığını düşünüyordu. Ancak diğer üyeler, Girls 'Generation'un bir süre ikinci işi haline geldiğini hissetti.  

SORU15:Ufak bir merakımız daha var. Tyler'ın BLANC'daki rolü neydi?

D:Jessica 6 Ağustos'ta güneş gözlüğü ürünlerini ilk ürün olarak BLANC'yi piyasaya sundu. Şu an parfüm, aksesuarlar ve giysiler de gelişim aşamasındadır. Bunlar, Sonbahar / Kış 2015 koleksiyonunda satılacaklar.

  Tyler BLANC'a yatırım yapmıştır. Yatırım yaptığı miktarın Jessica'nınkinden daha az olduğunu biliyoruz. Şirketteki en önemli rolü Çin'de dağıtımını içeriyor. Koleksiyonunu Çin ve Hong Kong'daki mağazalara götürmek için yardım ediyor.  

SORU16:Çin'deki Mevcut BLANC yerleri neresi?

D: "Girls' Generation'un Jessica'sı" olarak Çin'de büyük popülerliği vardı.Kısa süre önce Hong Kong'da Lane Crawford adlı büyük editör mağazasına girmeyi başardı.

  Açılacak diğer mağazalar da var. Çoğu Hong Kong'da, ancak diğer yerlerde büyük alışveriş şehirleri Singapur, Tayland ve Şangay bulunmaktadır. 

SORU17: Dolayısıyla, diğer üyelerle de mali çatışma olduğu görülüyordu.

D:Kimse Jessica'nın BLANC ile kazandığı paraları sorgulamıyordu. Çünkü tamamen kendi yeteneği ile kazanmıştı.Fakat evlilik büyük bir riskti.

  Bu nedenle, Jessica'nın evliliği şirket içinde açık bir sır olarak görüldü. Bir yıldan fazla sürecek grup reklamı kalmayacaktı. İyi tekliflerle bile devam edemezlerdi.

  % 10'dan daha az şans olurdu. Geri dönüş şartları, Jessica'nın önceliklerini değiştirmesine bağlı ... Ama çok ileri gitmişti çoktan Tyler ile ciddi düşünüyordu.

 Elbette Jessica, markası için bazı oyunculuk yapmak ya da tek başına çalışmak isteyebilir. Ancak bunu yapmak için gereken zamanı göz önüne alarak şu an zor olacaktı.

Bu nedenle SM tarafından atıldı.

ᴀʙᴏᴜᴛ ꜱɴꜱᴅ | 𝐉𝐄𝐒𝐒𝐈𝐂𝐀¹Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin