Krystal'dan Jessica'ya

928 72 11
                                    

Doğum gününde, kız kardeşi Krystal Jung'un Jessica Jung'a yazdığı mektup.

Merhaba, Jess, 27. yaşını kutlarıım.

Doğum günü boyunca senin için özel bir şeyler yapamadığımı düşünürek çok üzgün hissettim.

Unnienin fanlarına teşekkür ederim, bu yarattığınız değerli hatıra çok güzel. Unnieye bugüne kadar çok sayıda mektup yazdım gibi görünüyor. Kelimelerim biraz garip olsa da lütfen bunu sonuna kadar oku.

Bugün, aslında unniemi ağlatmak istemiştim, ama seni ağlatacak bir şey yok gibi görünüyor. Ne olursa olsun, küçüklükten yetişkinliğe kadar, ben ilkokul çocuğu iken ve sen lise öğrencisiyken, bana ablalık yapman da bir çeşit yetişkinlikti.

Şimdi, sen gerçekten bir yetişkin oldun. Zaman çok hızlı geçiyor. Bazen korkmuş ve üzgün hissediyorum. Aynı küçükken şarkı söylediğimiz ve evde dans ettiğimiz gibi, aynı birkaç gün önce de salonda dans ettiğimiz gibi, böyle kalalım, büyükanne olana kadar eğlenelim ve birlikte eğlenmeye devam edelim.

Şu andan itibaren sadece şimdiye odaklanacağım, şu anın verdiği mutluluğa. Bu mutlu zamanlarda birbirimize kenetlenebilirsek harika olur. Gelecekte hiç umulmadık şeyler olsa da ben havalı unniemin soğukkanlı bir şekilde bunların üstesinden gelebileceğine inanıyorum. Daima benim havalı unniem ol.

Ben daima unniemin yanında olacağım, unnie de daima benim yanımda olacak. Birlikte çabalayacağız ve daha ilginç hayatlara öncülük edeceğiz.

Ablam olduğun için teşekkürler. Seni seviyorum.

Soojung.



ᴀʙᴏᴜᴛ ꜱɴꜱᴅ | 𝐉𝐄𝐒𝐒𝐈𝐂𝐀¹Where stories live. Discover now