Dispatch

162 17 6
                                    

"İşte Gerçekler" bölümünde yazdıklarım maalesef doğru çıktı. Dispatch'ın Jessica'nın sırlı ayrılışı hakkındaki açıklamalarını buldum. Çevirerek buraya yazıyorum... 

Bu arada çeviri iki bölüm halinde ayrılmıştır. Ayrıca aynısı 9 Girls 1 Generation da da paylaşacağım.


SORU1 : En çok merak ettiğimiz şey, Jessica atıldı mı ayrıldı mı?

D:İkisi de doğru.Jessica ilk önce ayrılmak istedi. Bütün olaylar bu yıl (2014) Ocak ayının 7'sinde başladı.O zamandan beri pek çok kere ayrılmak istediğini söylüyordu.

SORU2: Zaman çizelgesi şeklinde inceleyelim. 7 Ocak'ta Jessica tam olarak ne dedi?

D: Geçtiğimiz Ocak ayında Jessica evlenmek istediğini dile getirdi.Tüm GG üyeleriyle bireysel olarak görüştü ve onlara pek çok kez evlenmek istediğini ve bu konu hakkında şirketle de konuştuğunu söyledi.

Ayrıca geçtiğimiz yılın Temmuz ayında, Japonya'daki konserleri bitirdikleri zaman tekrardan üstü kapalı şekide ayrılmak istediğini belirtti."Bunu daha fazla yapamam. Üzücü ama hayatımı geri istiyorum."

SORU3: Hayatını gerçekten de geri alabildi mi? Bu Tyler Kwon ile evlenmek istediğini söylemesinin başka bir yolu muydu?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

SORU3: Hayatını gerçekten de geri alabildi mi? Bu Tyler Kwon ile evlenmek istediğini söylemesinin başka bir yolu muydu?

D:Tüm bunlar Jessica'nın Girls' Generation ile devam etme arzusunun olmadığı dönemlerde çıktı. Tüm üyeler çoktan Jessica'nın evlenmek istediğini biliyordu.Jessica , evlenmekten çok gelecek hakkında konuşuyordu.

Mesela ; "Gelecek yıl yurtdışında çalışacağım." , "Şimdiden tasarım okullarına bakıyorum." ,"Eğer Girls' Generation'dan ayrılırsam moda tasarımcısı olacağım."

SORU4: Öbür üyeler bunlara nasıl tepki verdi?

D:Yılın başlarında ayrılma mevzusu halledilmişti. SM ile anlaşmalarına göre final albümüne kadar SNSD için en iyisini yapacaktı. Final albümü ise en erken bir sonraki sene olarak düşünülüyordu.

Diğer üyeler şok içindeydi fakat bunun bir yararı olmazdı. Jessica çoktan ayrılmak ve tasarımcı olmak istediğine karar vermişti.

SORU5: Jessica, SNSD için en iyisini yaptı mı?

D: Dürüst olmak gerekirse gruba tamamen odaklanabileceği bir durum içinde değildi.Jessica çok meşguldu. Özellikle Tyler ile olan çalışmaları yüzünden. BLANC'ın Ağustos ayı Lansmanı için çalışıyorlardı.

Jessica'nın kendi takvimi de vardı.Çin, Hong Kong ve New York arasında gidip duruyordu.Aslında SNSD'nin Çin'deki fanmeetinginden önce Tyler ile birlikte New York'taydı. Ama fanmeetingden bir gün önce Çin'e geldi. (Yani yetişti)

SORU6: Yani Tyler tamamen bu durumun dışında değildi?

D:Jessica'nın parmağında Tiffany&Co markalı nişan yüzüğü görüldüğünde bu durum zaten anlaşılmıştı.Üyelere bir sonraki Ekim ayında Hong Kong'da evleneceğini söylemeye devam ediyordu.

Tyler Kwon , bütün etkinliklerinde Jessica'ya eşlik etti.Çin ve Hong Kong daki etkinlikleri için yanındaydı. Hatta New York'da "Jessica&Krystal Jung" programını çekerken bile yanındaydı.

 Hatta New York'da "Jessica&Krystal Jung" programını çekerken bile yanındaydı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

SORU7:Tüm bunların ortasında Jessica, BLANC için moda hattını çizdi.

D:Diğer üyeler Jessica'nın işe başlamasına karşı değildi.Fakat buna hemen başlayacağını bilmiyorlardı. Çoğu evlendikten sonra başalayacağını düşünüyordu.

Bütün bunlara rağmen Ağustos ayında BLANC lansmanını yaptı.Üyeler bir şeyden emin olmaya çalıştı-İşinin öncelikli olup olmadığını...Bu sadece Girls' Generation için elinden geleni yapmadığı için bir uyarıydı.

SORU8: SM, Jessica'nın girişimlerini onayladı mı?

D: Mağaza ve konseptle ilgili endişelerini gösterdiler. Şimdiden Girls' Generation'un popülaritesini kullanarak fanları mağazalara çekmeye çalıştığını düşünüyorlardı.

Bununla beraber SM'in Jessica'yı engellemesi için bir nedeni yoktu.Özellikle Jessica'nın SM ile imzaladığı kontratta bireysel bir işletmeyi yasaklayan bir madde yoktu.Hayallerinin peşinden gitme izinine sahipti.

SORU9: Yine de BLANC'ın piyasaya sürülmesinden bu yana giderek daha fazla çatışma yaşandığını biliyoruz.

D:Jessica çoktan gruptan ayrıldıktan sonraki hayatını planlamıştı.Yurt dışında çalışacak, işe başlayacak ve evlenecekti.

Bütün bunları başarmak için çabucak bir portföy geliştirdi.Bu nedenle moda hattını aceleyle piyasaya sürdü.Tyler Kwon da BLANC işletmesinin bir parçasıydı. Jessica , o olmadan bunları yapmazdı.

 Jessica , o olmadan bunları yapmazdı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


ᴀʙᴏᴜᴛ ꜱɴꜱᴅ | 𝐉𝐄𝐒𝐒𝐈𝐂𝐀¹Where stories live. Discover now