Spor Salonu Macerası

48K 2.5K 299
                                    

*Dün yazamadım çünkü Aynı Yıldızın Altında'yı okumaya başladım ve kuzenim geldi o yüzden zamanım olmadı maalesef :) O değil de Agustus niye ölüyo yhaa ?!!?  Kitabı tavsiye ederim ben çok beğendim:)

Neyse konuyu dağıttım baya. 10.000 okuma ve 650 vote olduuu !! Hepinize bol bol teşekkürler. Double Muuck (kendimi şu ıslak öpen sen kimin çocuğuydun diyen uzak akrabalara benzettim :)) Neyse işte iyi okumalar :D

Hemen spor salonuna yazıldım.

Zayıflamak için zaten yapılcak pek bi şey yoktu.

.Yapcaklarımı listelemek gerekirse :

+Spor yapçam

+Diyet yapıcam

+Diyeti bozmicam

+Nutella falan yok.

+Yemişsin yiyeceğin kadar yok sana tatlı da makarna da

+Git sebze ye gerizekalı yemek senin neyine?Pardon doğru, götüne .

Listedeki ilk şeyi spor salonuna giderek başlatmıştım.Ama bu sefer öyle soyunma odasında oturmalar , kaytarmalar falan yoktu. Çünkü o zamanlar ben gerizekalının tekiydim.

O zamanki kendimle konuşma şansım olsaydı gider suratına bi tane patlatırdım :

"Lan Alya! Bak adam ol git spor yap. Sen kaytardın diye ben neler neler çekiyom .Bak şu halime aptal bi pezevenk tarafından terk edilmiş hatta onu iki pevenek yapalım biz ,arasıra Planet pembe izleyen , sırf kendi morelini bozmak için sweet couple videosu izleyen şişman öküz bi kızım. Sen orda spor yapsan ben daha zayıf olurdum. Ha bi de bak loto sonuçları .... Git anana oynat. Bi de Kıvanç'la sakın çıkma , Burak'la çıkarsan da ondan sen ayrıl kappak olsun pezevenke" derdim.

Ama öyle bi şansım olmadığı için şimdi öküz gibi spor yapmam gerek.

Gittim spor salonuna işte başladım koşu bandıyla taktım kulaklığı açtım Eminem-Lose yourself'i . İyice coştum tabi şarkıyla. Koşmaya falan bile başladım o derece.

İyice ben coştum , tüm aletleri söylenilenden bir zor seviyede yaptım. Ne biliyim bir kiloluk dambıl yerine iki kiloyu kaldırdım mesela , koşu bandında 5 dediyse 7 yaptım vesaire.

Hatta ordaki 50 yaşında bi amcayla arkadaş bile oldum.Ama adam 50 değil 20 gibi. Yakışıklı , kaslı falan.Anneannemi ona ayarlamak isterdim şahsen .Benim dedem kel göbeklinin teki adama bakınca bizim ailede mi sorun var diye düşünüyorum.

Bir de oraya kas yapmak için giden liseli çocuklar falan var. Bir tanesi var hele. Çoook tatlı. Ben de onu dikizliyorum. Böyle onun çalıştığı yere yakın aletlere daha sık gitmeye çalışıyorum falan.

Arasıra hayal ediyom böyle ben aleti kullanmayı  beceremicem falan çocuk gelcek yardım etçek sonra biz hoppala soyunma odası. Çocuklarımıza da spor salonunda tanıştık , soyunma odasını da tam olarak görevi için kullandık siz sporun ve soyunma odasının ürünüsünüz falan dicez diye.

Ben iyice coştum tabi. Bi gün gittim ikinci gün gittim , bi hafta oldu ikinci hafta da oldu. Sonra da gitmedim bi daha.

Ama bu sefer kaytarmamdan da değil. Hatta tam tersi.

Ben şu yürüyüş bandına bindim. Seviyeyi baya yükseltip öküz gibi koşmaya başladım. Ben böyle iyice hızımı alamayınca tabi Baam!

Sen git bu yürüyüş bandının önündeki kasaya tekme at yanlışlıkla.O şey de plastik gibi bişeymiş zaten bir çöktü içe doğru. Bi baktım orda ayağın girebilceği bi boşluk var.

Anlamadıysanız kısaca yürüş bandına tekme atıp içine göçürdüm.

Herkes bana bi baktı. İşte oranın sahibi falan da geldi. Bir de adam bana :

"Sakin ol Alya iyi gidiyorsun zaten" demişti kırmadan önce onu.

İşte yürüş bandı bilmem kaç milyarmış falan onu ödemen gerekir falan diye bir başladı ama söylediği para da 1 2 milyar mı ne ?!

Lan kimi kandırıyonuz? Flash Tv , D shoppingde falan 500 liraya var ondan. Şokta 200 liraya bile var onlar dururken malmıymış bunlar da bu kadar pahalı almış alla alla.

Annem o parayı ödese beni , o milyarlarda geceleri uykumu siker.

Ben de hemen ağırdan alıp adamları yumuşatayım diye çabaladım bi şey de yapamadım sustum kaldım öyle.

Tırnağımı falan kemiriyorum ben adam da bana "Ben sana ne demiştim Alya ama yavaşla sakın ol diyr ?!" falan diye söylene söylene bakıyor.

Ben de iyice endişelendim tabi durum böyle olunca.

O değil de benim spor yaparken dikizlediğim kas çalışan liseli bi çocuk da vardı orda. Ona da rezil oldum ben tek ona yanıyorum. Dikkatini çektim ama daha iyi bi şekilde de tanışabilirdik hani. 

Goodbay soyunma odası çocukları elveda .

Sonra orda çalışanlardan biri geldi elinde tornovide falan var ne alakaysa.

Gitti o göçüğe en azından göçük değil de sadece küçük bi hasar gibi görünsün diye bi şeyler yaptı.

Eskisi gibi olmasa da artık yürüyüş bandında delik yoktu!

Adamlarda annemi aramadı , ben para ödemedim ve mutlu sonla bitti.

Ama anneme gidip soyunma odasın fare vardı iğrenç bi yer orası ter kokuyo adamlar sapık falan dedim.

Bu şekilde o spor salonuna bir daha gitmedim.

Şişmanım , çirkinim eee ?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin