İlk Görüş

139K 5.5K 2K
                                    

Şarkı: Gece -Gamsız
"Ben biraz daha uyuyacağım" dememe rağmen zorla yataktan kaldırıldım.Karşımda annem duruyordu. Sabah değil hava karanlık.Saat olmuş akşamın sekizi. Daha sabah değil ki. Daha çok var uyusaydım ya ben!

"Daha sabah olmadı ki akşam" diye çığırıverdim.

Annem bana bir bakış attı. Anında sızlanmayı kestim.

"Kalk hadi bak Erkan'lara gidicez. Sen Erkan'la iyi anlaşıyorsun. " dedi.

Erkan mı ? Erkan kimdi ki ? Uyku sersemliğiyle kim olduğunu bile daha çözemeden annemin zoruyla kalktım yataktan.Uyku sonrasındaki o uyuşukluk o tipsizlik var üstümde.

Gittim yüzümü yıkadım. Üstüme mor tişört ve siyah pantalon giydim. Pantalonun siyah olmaktaki tek amacı daha zayıf göstermesi (!) idi. Böyle giydiğimde kendimi daha iyi hissediyordum. Daha zayıfım diye de bi boka yaramıyordu. Koca göt var anacım o yağların hangi birini gizleyecek.

Saçımı falan düzelteyim derken hatırladım Erkan'ın kim olduğunu. Annemin arkadaşının oğluydu. Bi kaç kez görüşmüştük sadece. Çok yakın da değildik iyi de niye gidiyordum ki ben ?Diyorum acaba yakışıklı falan mıydı hani bendeki o özgüvenle acaba annemin korselerinden çalıp da giysem mi falan diye.

Yok yani tipsiz değil aslında tatlı çocuk da benim tipim değil. O gözle bakmıyorum çocuğa.

O zaman ne gerek var diye en doğal en uykulu halimle gittim Erkan'lara.

Girdik içeri klasik teyze öpüşmesi. Hiç sevmiyorum. Yüzümde yapmacık bi gülümse var gelen geçen sarılıyor öpüyor falan. Gülmek de bana pek yakışmıyor sanki. Dişlerimi göstererek gülsem iki ön dişimin arasında biraz boşluk var ağzım biraz büyük o yüzden biraz canavara benziyorum. Dişlerimi kapatsam gene ağzım büyük olduğundan hoş durmuyor.

Teyze öpüşmesini tükürüksüz atlattım diye sevinerek Erkan'ın odasına gidiyordum ki koridorda bir teyze kesti önümü.

"Ay Alya geçen sefer sanki daha zayıftın sen " dedi selamsız direkt .

Tamam , biliyorum ben de şişman olduğumu da ne diye vuruyorsun yüzüme.

Gülümsedim iltifat etmiş gibi sonra da bi şey demeden gittim.

Bana kalırsa gayet de havalıydım. "Takmıyorum seni teyze" suratı falan bir de yürürken arkamı dönsem tam olucaktı

Girdim içeri Erkan ve bi tane de kız var. Kızı tanıyorum adı Ela . Konuşmuşluğumuz falan da var. Kız iyi eğlenceli alçakgönüllü de fiziği de iyi be. İncecik böyle.Kız sanki sırf kemik. Ama sevmiyorum ben de öyle ne biliyim fazla ince . Erkekler de sevmese keşke....

Oturduk konuştuk falan en son sıkıldık oyun varmış evde oynayalım dedik. Oyun da çok sinir bozucu.Adı Pictureka. Resimdeki nesneyi falan buluyosun. Ben de becermiyom ne kadar karmaşık resim varsa doldurmuşlar.Tam ben resimdeki ördeği arıyordum ki kapı açıldı.

İçeri bir çocuk girdi. Esmer, yüzü tatlı bi çocuk . Benden bi iki yaş büyük gibi duruyor.Gayet havalı sırtında çanta var.Öküzün trene baktığı gibi bakakaldım çocuğa .Aklımdan tek bi düşünce geçti:

"Keşke o korseyi giyseydim"

Şişmanım , çirkinim eee ?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin