Kapitel 1

59 6 2
                                    

Aaliyahs perspektiv: 
" Aaliyah! Campus slår mig!" Ropar min lille bror Pontus.
" Slåss lille Hampus. Hampus man får inte slå folk. Fy på dig Campus." Säger jag när jag kommer in i deras rum. Pontus har på nått konstigt sätt fått för sig att Hampus heter Campus. Vi skrattar åt ditt sista jag sa. Jag ska berätta lite om mig själv och min familj. Det blir mest hur lång dom är och hur gammal dom är. Min storebror Peter är 28 år, 1,96 cm lång. Hedvig min andra storebror är 25 år, 1,90 cm lång. Jag, Aaliyah är 19 fyllde år igår, 1,75 cm lång. Min lillebror Hampus är 9 år, 1,35 cm lång. Min andra lillebror Pontus är 6 år, 1,30 cm lång. Min pappa Kent är 67 år, 1,90 cm lång. Min mamma Katarina är död, hon var 55 år, 1,85 cm lång. Jag saknar henne jätte mycket. Pontus skiftar till sin gulliga gråa vargvalp. Och börjar morra mot Hampus som gör lika dant. Fast han skiftar till sin gulliga bruna vargvalp och börjar morra mot Pontus.
" Sluta slåss nu ungar. Annars vet ni vad som händer." Säger jag strängt till dom och ger dom onda ögat. Men dom lyssnar inte, typiskt små barn. Jag skiftar till min stora röda varg med vita tassar och vitt på svans spetsen och gröna ögon. Min päls är fluffig, men slut med det snacket nu.
{ Sluta sa jag!} ryter jag i tankelinjen åt dom. Dom slutar direkt och tittar chockat på mig. Vi skiftar tillbaka. Det är inte som människorna tror att benen knäcks, kläderna går sönder och att det tar jätte lång tid och att det växer ut hår på kroppen för så är det inte. Kläderna är kvar, inget knäcks och inget hår växer ut på kroppen när vi skiftar och det går snabbt.
Peters perspektiv: (lite innan)
Jag och min lillebror Hedvig går ner för trappen när vi hör Aaliyah prata och Pontus och Hampus skratt vi går in i Pontus och Hampus rum. Aaliyah har precis sagt till dom att sluta slåss men dom lyssnar inte. Typiskt små barn. Aaliyah skiftar till sin stora röda varg som har vita tassar och vitt på svans spetsen som en rävs svans och hennes varg har gröna ögon. Dom ändras snabbt till guld lysande ögon. Nästan direkt slutar pojkarna att bråka och tittar chockat på Aaliyah. Ibland blir hennes ögon lysande guld. Tillexempel när hon är arg eller något. Dom skiftar tillbaka till människor.
" Hej, Aaliyah din ögonfärg ändrades till lysande guld igen." Säger Hedvig. Aaliyah tittar skräckslaget på oss.
" Vad ska jag säga till pappa när han få veta igen, att mina ögon ändras till lysande guld, igen?" Frågar Aaliyah skräckslaget. Dörren öppnas på nedervåningen och pappas välbekanta röst hörs.
" Jag är hemma ungar." Ropar han. Om ni undrar varför jag, Hedvig och Aaliyah fortfarande bor hemma är för att vi ska vara nära vårt territorium och för att min och Hedvigs Mate bor två hus ifrån. Aaliyah springer ner från trappen och bokstavligt talat skriker.
" Pappa! Min ögon har blivit lysande guld igen! Hej, Elsa! Vänta Elsa vad gör du här?!" Skriker hon. Va??? Är Elsa här?? Elsa är en 55 år och 1,85 cm lång. Väldigt lik mamma på åldern och längden. Vi går ner för trappen och ser Elsa och pappa hålla hand!
" Hej ungar. Har det hänt igen Aaliyah? Vad ska vi ta oss till?" Frågar Elsa medan hon tittar på pappa. Elsa är som en mamma för oss när vår mamma dog.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 15, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

VargflickanWhere stories live. Discover now