Κεφάλαιο 16ο

17 3 0
                                    

Κατέβηκα με μαζί με την Σοφία από το αυτοκίνητο και κατευθυνθηκαμε προς την πόρτα.  Χτυπήσαμε τον κουδούνι αφού ανεβήκαμε πάνω και μας άνοιξε ο κύριος Παπασωτηριου.

《Γειά σας κυρίε Παπασωτηριου.》

《Γειά σου γλυκιά μου. Έλα περάστε. 》《Τι εγινε και με πήρες τηλέφωνο Ελένη;》

《Κυρίε Παπασωτηριου έχω καθυστέρηση εδώ και 4 μερες και δεν ξέρω τι να κανω.》

《Λοιπόν πρώτα από όλα θα κάνουμε κάποιες εξετάσεις και θα σας πάρω τηλέφωνο αύριο για να σας πω τα αποτελέσματα. 》

Έχουν περάσει 2 ώρες και τώρα γυριζουμε σπίτι αφού πήγαμε και για καφέ. Με αφηνει από κάτω και πάω να μπω στην πολυκατοικία όταν ένα χέρι με πιάνει και με τραβάει προς την άλλη πλευρά βίαια. Μπαίνει μέσα σε ένα στενό και με γυρίζει για να τον κοιτάξω.  Δεν το πιστεύω τι θέλει αυτός εδώ; έχω αρχίσει να φοβάμαι πραγματικά.

《Μπα μπα μια Ελενιτσα καιρό έχουμε να τα πούμε.  Ααα ναι από τότε που χώρισα με στην μέση τογ δρόμου. 》

《Παρατάνε ήσυχη θέλω να πάω στο σπίτι. 》

《Δεν το νομίζω να σε αφήσω τώρα που σε βρήκα θα σε κάνω να πονεσεις όσο πονεσα και εγώ τότε που με παρατησες. Εγώ σε αγαπούσα και εσύ έφυγες για αυτον τον Νίκο. Θα έρθει και αυτού νου η σειρά. Και ο Σταύρος σε γούσταρε τρελά αλλά εγώ δεν θα αφήσω πότε κανέναν δίπλα σου. Μόνο εγώ θα είμαι. 》

《Είσαι ψυχοπαθής ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ 》

《Βουλωσε το.》

《Ελενη; ρε καριόλα φύγε από δίπλα της γιατί θα σε γαμησου. 》λέει ο Νίκος και έρχεται καταπάνω μας. Εκείνη την στιγμή βγάζει ο Αλέξης από την τσέπη του ένα μικρό μαχαίρι και το βάζει στην κοιλιά μου.

《Σταματά εκεί. Άλλο ένα βήμα να πλησιασεις και θα την μαχαιρωσω.》

《Σε παρακαλώ άφησε με να φύγω μην το κάνεις. 》του είπα και τον κοίταξα μέσα στα μάτια και με κοιτούσε και αυτός. Έρχεται σιγά σιγά προς το αφτί μου και ψυθιριζει:

《Δεν πρόκειται να σε αφήσω πότε ξανα》 εκείνη την στιγμή ο Νίκος αρπάζει το μαχαίρι και πάλευαν για το ποιος θα το πάρει.  Κάποια στιγμή πήγε να μαχαίρωσε τον Νίκο αλλά αυτός επειδή έχει μεγαλύτερη δύναμη το απέκρουσε.

Και εκείνη την στιγμή αισθάνομαι κάτι μέσα στη κοιλιά μου. Δεν κατάλαβα για πότε είχα πέσει κάτω αναίσθητη.

The couple Where stories live. Discover now