Κεφάλαιο 10ο

17 4 0
                                    

Με το που μπήκα μέσα είδα κάτι που με σοκαρε. Ο Σταύρος ήταν κάτω στο πάτωμα το οποίο είχε γίνει λίμνη από το αίμα του. Με το που τον είδα έτρεξα κατά πάνω του και ταυτόχρονα κάλεσα ένα ασθενοφόρο.

Το ασθενοφόρο δεν άργησε να έρθει και τον πήρε. Ανέβηκα μαζί του πάνω.

Με το που ανέβηκα ο Σταύρος άνοιξε ελάχιστα τα μάτια του και μου είπε με όση δύναμη είχε:

《Τρέξε να φυγεις απο εδώ για να σωθείς. Πρέπει να αλλάξεις χώρα.  Αν μείνεις εδώ θα πεθάνεις. 》

Αφού μου τα είπε όλα αυτά άρχισε να ακούγεται ο χαρακτηριστικος ήχος που κάνεις το μηχάνημα όταν σταματάει να χτυπάει η καρδιά του άλλου.

《Σε παρακαλώ, όχι μην μου το κάνεις αυτό μην φυγεις τώρα. Μείνε μαζί μου.》

Οι γιατροί μου είπαν να κάνω λίγο πιο κει και άρχισαν να του κάνουν ηλεκτροσόκ. Δεν γινόταν τίποτα. Και τι δεν θα έδινα να γινόταν και αυτήν την φορά να ήταν ένα ψέμα όλο αυτό και να εμφανιζόταν μετά από λίγο καιρό λέγοντας μου ότι δεν είχε πεθάνει και ότι όλα ήταν ένα ψέμα. Αλλά τίποτα τέτοιο δεν θα γινόταν. Αφού πήγαμε στο νοσοκομείο μου είπαν οτξ ο Σταύρος πέθανε γιατί κάποιος τον μαχαίρωσε στην κοιλιά.

Μετά έφυγα απο  το νοσοκομείο και κατάλαβα οτξ χρειάζομαι κάποιον δίπλα μου αυτήν την στιγμή έτσι χωρίς να χάνω χρόνο ξεκίνησα για το σπίτι του. Ήταν ο μόνος που μπορούσε να με κάνει να νιώθω ασφάλεια. Χτύπησα το θυροτηλεφωνο και αφού μου άνοιξε ανέβηκα τα σκαλιά και έφτασα σπίτι του. Χτυπάω το κουδούνι και όταν με είδε ξαφνιάστηκε αλλά περισσότερο ξαφνιάστηκε όταν τον πήρα αγκαλιά. Την είχα ανάγκη αυτήν την αγκαλιά περισσότερο από οτιδήποτε.

《Μπορώ να μεινω απόψε εδώ; θα κοιμηθώ στον καναπέ και δεν θα σε ενοχλήσω. Αλλά μπορώ να μεινω μόνο για απόψε. 》

《Εννοείται ότι μπορείς αλλά γιατί είσαι ετσι; και γιατί εκλαιγες; ποιος σε πειραξε;》

《Κάνεις δεν με πείραξε απλός έγιναν πολλά πράγματα.  Έλα κάτσε να σου πω.》

《Αφού του είπα όλα όσα έγιναν και που ήταν μπλεγμενος ο Σταυρος αλλά και για τα σημάδια και για αυτό που μου ειπε πριν πεθάνει τκ πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να με πάρει μια πολύ σφιχτή αγκαλιά και να μου πει ότι:

《Να ξέρεις ότι εγώ θα είμαι πάντα εδώ για εσένα. 》

《Το ξέρω! Για αυτό και ήρθα εδώ.》

《Λοιπόν έλα πάμε να ξεκουραστείς και εννοείται πως δεν θα σε αφήσω να ξαπλώσει στο καναπέ  θα ερθεις να ξαπλώσει μαζί μου μέσα στο κρεβάτι.  Μην ανησυχείς είναι διπλο》

《Καλά! 》

Πήγα ξάπλωσα και ο ύπνος  δεν άργησε να με πάρει.

Ελπίζω να σας άρεσε.
Το ξερω είναι λίγο καταθλιπτικό αλλά σας υπόσχομαι οτι το επόμενο θα είναι καλύτερο.😊

Επίσης για όσους διαβάζουν και την άλλη ιστορία που έχω πογ λέγεται η Εξέλιξη των πραγμάτων να ξέρουν ότι δεν θα ανεβασω για λίγο καιρό αφού θέλω να επικεντρωθώ σε αυτήν την ιστορία.

Τα λέμε στο επόμενο κεφαλαιο που μπορεί να μπει και σήμερα το βράδυ

Bye 😘😘😘

The couple Where stories live. Discover now