İLK GUNDEN DÜELLO!

284 29 9
                                    

Ben burayı basit bir klan zannetmiştim ama göründüğünden fazlası gibi.

"Efendim öncelikle bizim klanımıza girmeyi başardınız hemde çok büyük bir başarı ile. Şimdi klanımızın kurduğu bir akademi var her ne kadar kral aleminde olsanız da bu okula girip orada eğitim görmeniz ve mezun olmanız gerekiyor mezuniyet şartları hiç kolay değildir. Akademi 3 bölümden oluşur dış saha, iç saha ve merkez. Herkes dış sahada başlar ve iç sahaya girmek için 4 ayda bir yapılan turnuvada ilk 5 e girmelidir bu durum merkez içinde geçerlidir. Mezun olmak içinse merkez sıralamasında ilk 5 içinde olmak ve 1 yıl boyunca hiç kaybetmemek gerekir."

Yanımda ki adam bunları bana anlattıktan sonra gene sınava girmem gerektiğini söyledi nedenini sorduğumda ise diğerlerine haksızlık olacağını ve bu sınava girmem gerektiğini söyledi. Konuşma bittikten sonra bana gösterilen odaya gittim ve uyumak için hazırlandım tam uykunun sıcak kollarına kendimi bırakacakken loki benimle konuşmaya başladı

" bundan sonra işin çok daha zor normalde buranın böyle olmaması gerekiyordu okul sonradan eklendi galiba. Normalde klana girmek için sana verilen görevi yapman lazım dı bundan sonra ise ilk keşfeden olarak zindanlarda 2 kat daha fazla exp alabilecek ve item düşürme oranında artacaktı bu is gerçekten git gide oyun olmaktan çıkıyor normal insanlar bunu çok geniş bir oyun evreni olarak görmeye devam ediyor ama npc olarak tanıttıkları insanlar bile normal insan gibi"

"Bende ilk başta bunu anlayamadım ama şimdilik onların istediği gibi oynayacağız"

"Desene eğlence şimdi başlıyor"

Bu konuşmalardan sonra bende çok geçmeden uykunun tatlı kollarına kendime bıraktım...

"Bu gerçekten çok karışık!"

Bu nasıl bir oyun evreni böyle sanki herşey gerçekmiş gibi okul seçmelerine 1 ay vardı ve bende bu süre zarfında kendimi mediatif mediatif duruma sokup enerji sömürmüş ve kendi zihnimde sürekli eğitim yapmıştım normal oyunda bu da yoktu loki ise bundan kısa bir süre önce bunun nedenini bulmuştu tanrılardan biri isyan etmiş ve kendi kendine bu dünyanın düzenini daha iyi hale getirmeye ve gerçekten yaşanılabilir bir boyut yapmaya çalışıyordu. Aslında bu tanrıların arasında bile iyi olanlar varmış...

"Hepiniz ajin büyü akademisine hoşgeldiniz ben merkez ederlerinden zoa soy adımı bilmenize su anda gerek yok bu test 3 aşamadan oluşur. İlk aşama bu gördüğünüz taşa kanınızı damlatmak bu taş sizin yaşınızı gücünüzü elementinizi ve yatkınlığınızı ölçecek"

Bunları dedikten sonra elini sallamış ve herkezin önünde yoktan mor renkli bir taş ortaya çıkmıştı. Hemen lokiye bunun ismini sordum

"Evlat gerçekten her soruna bir yanıt vermekten bıktım sana yeni bir teknik ve oyun sistemi oluşturacağım böylelikle herseyde beni rahatsız etmeyeceksin"

Tam cevap verecektim ki beynime giren ani sancı ile kaskatı kesildim. Bana saatler gelen sürenin sonunda acı geldiği hızda yok olmuştu loki'nin dediğine göre bana yeni bir teknik ve sistem oluşturacaktır ben bunları nasıl Bulacağımı düşünürken birden kafamda Aslında olduklarını fark ettim bunu nasıl yaptığını bilmiyordum ama önemli değil tekniği kafamda incelemeye başladım tekniğin ismi Aslında oldukça hoştu ölümün gözleri sadece isimden ibaret olmadığını anladım bu teknik kullanıcının gözlerinin çok daha iyi ve kapsamlı görmesini sağlıyor Ayrıca reflekslere de çok fazla katkısı var bu teknik insan ve eşyaların isimlerini seviyelerini ve ruhlarını görmemi sağlıyor oldukça şaşırdım doğrusu böyle bir tekniğin olacağını düşünmemiştim.

(Y.N : bir süre daha böyle devam edecek ilerleyen zamanlarda herşey kafaniza oturacaktır. Yani teknik ve bu oyun dışı şeylerin neden oluştuğu.)

Other WorldHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin