Yeni Hayat

443 45 7
                                    

Bu Bu gerçek olamaz değil mi birkaç tane canı sıkılan Tanrı bir oyun dünyası yapıyor ve bir makine aracılığı ile bunu insanlara veriyorlar insanlar da bunları kullanarak Bu oyun evreni ne gidiyorlar Bu gerçekten mi imkansız aklım şu an o kadar karışık ki binlerce soru dönüyor ne yapmalıyım ah beynim bunları kaldıramıyor!! bu karşımdaki adam gerçek mi söylüyordu yoksa oyunun sahiplerinin yaptığı bayat bir şakamı bu

 "Genç adam bunların yalan olduğunu zannedebilirsin ama yakında sende bunu anlayacaksın o zaman gelene kadar kendine dikkat et."

daha bana konuşma fırsatı bile vermeden elini salladı ve görüşüm silikleşmeye ve kararmaya başladı tabi bu çok uzun sürmeden kendimi başka bir yerde buldum sanki unutulmuş bir kasaba idi.

Uzun zamandır geziyordum, ama ne bir insana nede bir canlıya rastlamıştım bu oldukça garipti bir oyuncu olmaması tamam bu normaldi ama npc veya canavar ?  sanırım oyunda terk edilmiş bölgelerden birindeydim peki şimdi ne yapmam lazım bu bana verilen ikinci bir şans ikinci bir hayattı birden haritamda 20 kadar beyaz nokta belirdi bu 20 nokta oyuncuları gösteriyordu bir daire şeklini almışlardı. İçimde kabaran merak ile direk oraya gitmeye başladım takip yeteneği geliştirmemiş bir insanın takip edemeyeceği bir hızda ilerliyordum bunda puanlarımın yarısını çeviklik vermem de büyük bir etkisi vardı ben hızla ilerlerken bildirim paneli açıldı ve üzerinde yazanlar beni gerçekten şaşırtmaya yetti

[Loki nin öğrencisi unvanını kazandınız]

[Tanrı mesleğini seçmek istiyormusunuz?]

Bu sanırım lokinin gerçek bir tanrı olduğunu gösteriyordu çünkü sizi biri öğrencisi olarak alırsa onun uzman olduğu mesleği size aktarır ve tanrı mesleği diye birşey daha önce duymamıştım evete bastıktan sonra üzerinde yazanlar biraz beni hayal kırıklığına uğratmıştı sadece teknik oluşturmaya efsunlamaya ve enerji çekmeye yarıyordu ayrıca ben madem öldüm nasıl oyun sisteminden mesaj alabiliyorum ? Bunu daha sonra lokiye soracaktım.

20 tane insan bir kutunun etrafında daire oluşturmuş bekliyorlardı galiba bir hazine sandığı bulmuşlardı böyle savunma yaptıklarına göre sandık çok yüksek seviyeli olmalıydı

[Kimse düzeni bozmasın büyücüler sürekli iyileştirme büyüleri ve koruma büyüleri yapsın diğerleri saldırsın]

Bunu söyleyen kişi bir kızdı açıkçası güzel bir yüzü ve fiziği vardı kalçalarına kadar uzanan gece kadar siyah saçları ve sanki gerçek bir deniz mis gibi duran mavi gözleri vardı acaba gerçek hayattada böylemidir diye düşünmeden edemedim. Planları biraz aptalcaydi sandığı koruyan canavar fiziksel saldırılara karşı dayanıklı çıkarsa savunma büyüleri yapmaya odaklanan büyücüler saldıramadan hepsi ölürdü biraz yardım edebilirim sanırım yetenek penceresini açarak nelerim varmış öğrenmek istedim

[Karanligin kalkani] 500 altı hasarları direk olarak siler 10 dakika kullanılabilir her seviye atlayışında 10 dakika süre uzar maks. Seviyeye geldiği zaman süresiz açık tutulabilir.

[Karanlığın çağırısı] daha önceden gördüğünüz veya yendiğiniz her canlıyı sizin yanınıza çağırır bu çağırma 10 dakika sürer ve 5 dakika kullanılamaz her seviye atladığında 5 dakika uzar soğuma süresi değişmez.

[Kara delik] bilinen en tehlikeli yeteneklerden biridir yasak teknik olarak bilinir. Kullanıldığı zaman elinizde bir kara delik oluşur ve düşman belirlediğiniz kişi harici kimseye zarar vermez can çekme zırh çekme vb. İçin kullanılır 1500-2000 arası hasar verir istediğiniz kadar açık tutabilirsiniz soğuma süresi yoktur.

Other WorldHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin