XVII

5.9K 389 121
                                    

Pomalu jsem otevíral pootevřené dveře do koupelny, do které vedly lístečky. Opravdu jsem čekal, že když tam vejdu, někdo mě bouchne něčím tvrdým do hlavy a něco semnou udělá. 

Otevřel jsem dveře úplně a vešel do koupelny, ale nikde nikdo. Otočil jsem se kolem sebe a u spousty svíček uviděl malý papírek, na kterém bylo napsáno 'ložnice'. Vzkaz jsem položil zpět a polkl, protože mě opět přepadla nervozita. Kdo ten člověk je a co chce? 

Dveře do ložnice byly otevřené a proto jsem potichu vešel a opět se ohlídl kolem sebe. Když jsem tak udělal podruhé, uviděl jsem kudrnáče v rohu pokoje pouze s mým županem kolem sebe. 

,,H-Harry?" vykoktal jsem ze sebe a nemohl věřit svým očím. 

,,Ano?" odpověděl mi a přešel ke mě. Začal mi pomalu sundávat oblečení, které jsem na sobě ještě měl z tréninku. 

,,O co tu jde?" zeptal jsem se zmateně a absolutně netušil, co se děje. 

,,Nic neříkej," řekl, když mi sundal poslední kus oblečení, který zakrýval mé přirození a táhl mě do koupelny. 

V mé malé koupelně si sundal župan a už jsem se ani nedivil, že je také nahý. 

,,Sedni si do té vany," pošeptal mi svůdně a rukou přejel jemně po mém pravém boku. Moje tělo bylo jako kdyby ho něco ovládalo a poslušně jsem splnil, co po mě chtěl. Sedl jsem si do vany, která byla napuštěná příjemně teplou vodou a všude byla krásně vonící pěna po jahodách. 

Harry si sedl za mě a já pořád nevěděl, co mám očekávat. Pak jsem ale pochopil, že se se mám uvolnit. Harry mi dopřál masáž zad, které mi následně umyl tak stejně, jako celé tělo. Když ale došlo k mému otvoru, který začal svým prstem obkružovat, musel jsem se sebe vydat tichý vzdech. 

,,Pokračování v posteli, co ty na to?" zeptal se mě a já jen přikývl a podíval se na něj. V jeho očích pyly plameny, které značily že dnešní noc bude plná sexu. 

Harry nás oba usušil a šli jsme oba dva nazí do mé ložnice. 

,,Lehni si na postel," přikázal mi, když mi zavazoval kravatou oči tak, abych nic neviděl. 

Udělal jsem, co po mě chtěl a čekal, co se bude dít dál. Opravdu nevím, co se semnou dělo. Když by mi řekl, ať skočím, skočím. Mé tělo ovládala jeho mysl. 

Ležel jsem na posteli a Harry mi pošeptal do ucha: ,,Ruce necháš nahoře," chytl je a dal je nahoru. ,,Když se jen pokusíš na mě sáhnout... Uvidíš," řekl přísně a já jen přikývl na souhlas. 

Můj dech byl zrychlený a vůbec jsem netušil, co se tady právě teď děje. Cítil jsem vůni všech těch svíček, které byly kolem nás a to teplo z Harryho těla, které jsem tak moc miloval. Mé tělo toužilo po jeho dotecích a má mysl chtěla víc. 

HARRY

Celý tenhle plán jsem měl připravený už hodně dlouho. Věděl jsem, že Louis bude na tom zápase a tak jsem si vše dopředu nachystal. 

Jak jsem se dostal do jeho bytu? Jednoduše. Věděl jsem, že pod rohožkou má klíče od domu. 

Celé nachystání tohodle překvapení muselo proběhnout rychle. 

Louis mi ležel na jeho posteli s kravatou na očích a rukami nad svou hlavou. Chtěl jsem vyzkoušet, jak moc toho vydrží. Jakou má trpělivost. 

Rychle jsem zaběhl do kuchyně a z mrazáku vytáhl už předem připravený led, který jsem se chystal použít. 

Vrátil jsem se do pokoje a Louis tam stále ležel tak, jak jsem ho nechal. Dal jsem si do pusy jednu kostku ledu a začal s ní sát Louisův krk. Jeho tělo se pod tou studenou kostkou otřáslo a trochu se prohl v zádech. 

Jel jsem dál k jeho bradavkám, které jsem s radostí obkroužil a tak dostal několik slastných vzdechů od Louise. 


___

Příště pokračování! :P 

Jedeme trošku 50 odstínů, nevadí to nikomu? :D 

Btw. ten nápad z ledem jste mi dali vy, nevím kdo teď přesně... Ale děkuji! :D E.


We meet by accident. - Larry Stylinson CZ [DOKONČENO]Where stories live. Discover now