XIV

7.2K 428 93
                                    

Harry

Poté, co jsem si sbalil věci a byl připravený odejít do hotelového pokoje společně s Louisem, jsem ještě napsal na papír malý nákup, který jsem požadoval po mém řidiči. Nemohl jsem jít teď po show někde nakupovat, všude bude hodně lidí a zbytečně by jsme se zdrželi.

Řidič přistavil u menšího obchodu kousek od mého hotelu, kde nakoupil požadované věci a tašku mi podal. Napsal jsem mu tam, že nechci aby Louis poznal, co v tom je. Bylo to překvapení.

Když jsme se dostali do pokoje, už nás u menšího stolku čekala večeře, boloňské špagety které jsem miloval.

U večeře jsme neprohodili ani slovo. Nevím, jestli se Louis chtěl na něco zeptat ale bál se, nebo prostě jen neměl náladu. Ale já měl jiné plány.

,,Chutnalo ti?" rozhodl jsem začít naši konverzaci.

,,Ano, bylo to výborné." přikývl Louis.

,,Nemáš chuť ještě na něco sladkého?" zeptal jsem se ho a doufal, že řekne ano.

,,No něco bych si dal... Máš tu něco?" odpověděl mi a já se usmál. Vstal jsem ze židle, chytl ruku od Louise a táhl ho do ložnice.

,,Něco udělám, věříš mi?" zeptal jsem se ho a dočkal se malého a nejistého 'ano'.

Sundal jsem z něj všechno oblečení včetně spodního prádla a z šuplíku vytáhl šátek, kterým jsem mu zavázal oči, aby nic neviděl.

Nechal jsem ho samotného a úplně nahého stát u postele a šel pro tu tašku.

Vytáhl jsem z ní jahody, které jsem rychle opláchl a pak vytáhl i druhou položku - nutellu.

Věci jsem přenesl do pokoje, kde stál Louis a položil na noční stolek, který byl hned vedle postele. Louise jsem posadil na postel a po chvíli ujišťování se, že pravdu nic nevidí, jsem ho položil na postel tak, aby ležel a nohy měl mírně od sebe. Z toho samého šuplíku kde jsem vzal šátek jsem vytáhl i pouta, které jsem dal na jeho ruce a přicvakl je k posteli.

Otevřel jsem nutellu a nabral si kupku na mé dva prsty, kterými jsem začal od ušního lalůčku dělat cestu až ke klíční kosti, kde mi nutella došla. Nabral jsem tedy další kupku a jemně s ní potřel obě bradavky, pupík a od něj udělal cestičku až k jeho penisu.

Z mého doteku jsem poznal, že Louis začíná být nedočkavý a že se mu to líbí. Nebo alespoň, jeho kamarád mi to prozradil.

Nanesl jsem trošku vrstvy i na jeho špičku. Z jeho úst se vydal tichý zvuk, který značil vzrušení. Do jeho polootevřených úst jsem vložil mé dva prsty, které byly ještě trochu od čokoládového zázraku a čekal, až Louis je olíže a nezbyde mi na nich nic. Když tak udělal, vzal jsem jednu šťavnatou jahodu a trochu ji namočil do nutelly a vložil Louisovi do úst.

,,Bože Harry, to je dokonalé," vydalo se z něj hned, co to spolkl.

,,A tohle je taky úžasné?" zašeptal jsem mu do ucha a začal slízávat nutellu z jeho krku, která vedla od ucha až po klíční kost. Jel jsem pomalu, aby jsem Louise víc a víc napínal protože jsem věděl, že on čeká na tu chvíli, kdy 'dojedu' k jeho penisu.

Cestičku jsem opakoval asi třikrát, dokud tam nezbylo vůbec nic a poslouchal jemné a zatím tiché vzdechy mého menšího partnera.

Přešel jsem k bradavkám, které jsem začal mučit svým jazykem a jemně nasávat. Louis se podemnou různě kroutil ale já mu chytl boky a přirazil ho zpět na matraci.

Šlo poznat, že se mu to líbí, ale už potřeboval víc a proto jsem sjel k pupíku, od kterého jsem jel až ke špičce jeho penisu. Jeho penis jsem vzal do pusy a nasál tu slaďoučkou špičku, která byla od nutelly. Nabral jsem další jahodu s opět ji dal Louisovi do pusy, ze které se po celou dobu ozývaly slastné vzdechy.

Začal jsem jezdit hlavou nahoru a dolu, občas přidal i trochu zoubků. Cítil jsem, že mu v penise škublo a proto jsem chtěl přidat, ale Lou mě přerušil.

,,Harry počkej," řekl mi a já se od něj odtáhl. Kdyby neměl zavázané oči, viděl by můj nechápavý výraz.

Chvíli jsem čekal, co se bude dít, ale když se začal otáčet na břicho, nechápal jsem ještě víc.

Pak mi to ale došlo.

Lou, ležící na břiše vystrčil svůj krásný zadeček a z jeho úst se ozvalo chraplavým hlasem: ,,Prosím, Harry, strč mi ho tam," zaškemral a já na nic nečekal.

Vylezl jsem si výš a vytáhl jahodový lubrikant, který jsem koupil speciálně pro Louise. Natřel jsem mu chladnou vrstvu gelu kolem jeho dírky a trochu si dal i na penis, který už se nemohl dočkat, až si zasune. Nebo jsem to byl spíš já, kdo se víc těšil?

Chytl jsem si Louise za boky a poprvé do něj pomalu ale docela tvrdě přirazil. Z jeho pusy se ozvalo docela hlasité 'ah' a já tím byl polichocen, protože jsem věděl, že jsem se na poprvé strefil přímo do jeho prostaty.

Moje pohyby se staly rychlejšími a tvrdšími, výkřiky musel slyšet snad celý hotel a oba dva jsme se udělali zároveň. Chvíli po té jsem ještě přirážel, ale moc dlouho zase ne. Svalil jsem se na vedlejší místo vedle Louise a rozvázal mu šátek, který měl kolem očí a uvolnil mu ruce.

Jeho malinké ručičky se protáhly a došáhly pro misku s jahodami a nádobou s nutellou. Do jedné z rukou vzal i svůj telefon, na kterém něco ťukal a mě po chvíli došlo upozornění, že něco přidal na twitter.

'No

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'No...To bylo divoké'

Naše těla na sobě nalepená se vzájemně zahřívala a společně s jedením jsme se koukali na televizi, kterou jsem zapl během Louisového ťukání do mobilu.

Dnes jsem s ním nechtěl probírat žádné problémy, které jsem měl v plánu s ním probrat následující den.

---
Doufám, že se vám dnešní díl líbil. ❤️ E.

We meet by accident. - Larry Stylinson CZ [DOKONČENO]Where stories live. Discover now