not wiser cheater

606 62 108
                                    

AÇILIN BURALARIN AĞASI QELDİ XD

VE GİDİYOR

İYİ OKUMALAR❤😋

"Yakalayın onu!" 

Kalbim, olduğu yerden çok daha uzaklarda atmaya başlarken, bir adım atmamla uzun ve sarışın bir beden tarafından yakalanmam bir olmuştu. "Bırak!" diyerek bağırdım bacağına bir tekme atıp elini ısırdıktan sonra koşmaya devam ettim ama, bu sefer önümü kesen şey bir Zayn'di.

"Siktir ya!" kaderime boyun eğerek beni götürmesi için kolumu ona uzattığımda bileğimi kabaca kavrayıp beni arka tarafa sürüklemeye başladı. Diğer arkadaşları da sahneden inerken onların yerine olayı toparlamak için sahneye başka bir grup çıkmış özür dilerken bir şeyler geveliyordu. "Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır." bilmiş bilmiş konuşup kibirli gözlerle yüzüme bakarken konuştuğunda kaşlarımı çatıp tıpkı bir mirkete benzeyen yüzünü inceledim.  "Dönüp dolaşıp geleceği yer olmasın o?" tuttuğu bileğim sayesine beni kapısını açtığı odadan içeri itti ve arkadaşları da geldikten sonra ardımdan gelerek kapıyı kapattı.

"Ne fark eder. Siktiğimin bir sözü ve anlaşılan doğruymuş da."

"Hala Vegas'ta ki kadar aptalsın." kollarımı tıpkı onun gibi göğsümde birleştirip aynı sinir bozucu ifadeyle suratını inceledim. "Sende hala sahtekar. Kimden kaçıyordun?"

"Neden soruyorsun? Hıncını alamazsan beni onlara geri vermekle falan mı tehdit edeceksin?" odada ki tuhaf bakışlar ikimizin üzerinde gezinip dururken ne olduğunu anlamaya çalıştıklarını fark ettim ve sonra içlerinden biri "Bu o kız!" diyerek bağırdı. "Vegas'ta ki otelde hepimizin sulandığı ama Zayn'in odaya götürdüğü."

Bu şekilde hatırlanmak yüzümü buruşturmama sebep olsa da amacım bu aptallarla ya da karşımda duran ve her an yedi başlı bir ejderhaya dönüşebilecekmiş gibi bakan esmerle ateşli, saatler, dakikalar saniyeler geçirmek değildi. Hiçbir zaman bir erkekle takılmakta ki amacım bu olmamıştı.

"Eh, cüzdanında yüklü miktarda para taşıyacak kadar salak görüneniniz oydu."  tek kaşımı kaldırıp, hepsinin yüzünü incelediğimde içlerinden mavi gözlü olanlar birbirlerine bakıp kahkaha atmaya başladılar. "Siktir, dostum!" biri kolunu diğerinin omzuna attıktan sonra Zayn'e bakıp kahkahalarını sürdürdüğünde diğeri konuşmaya başladı.

"Ertesi gün ki suratını hatırlamayanınız var mı?" suratını, kırmızı görmüş bir boğa ifadesine sokarken Zayn onlara "Kesin artık!" dedikten sonra vurup bana doğru ilerlemeye başladı.

"Aldığın her şeyi geri ver." 

"Veremem." hafifçe omuz silktikten sonra göğsümde birleştirdiğim kollarımı serbest bırakarak tırnaklarımı incelemeye başladım. "Seni polise şikayet ederim."

"Evet harika olur, bu gece kalacak bir yere ihtiyacım var," birkaç adım atıp etrafında döndükten sonra parmağımı şıklatıp gözlerinin içine baktım. "Hatta kanıtlayabilirsen beni içeri bile tıktırabilirsin adamım!" sahte bir şaşkınlık ve neşeyle bağırdıktan sonra ellerimi çırpıp diğerlerine baktım.

"Sizce?" hepsi bana dudakları aralık bir şekilde bakıyorken tekrar konuşmasıyla birlikte Zayn'e döndüm. "Eminim ki daha önce bu işlerden tutuklanmışsındır, onlara ismini veririm ve, ve bilmiyorum, siktiğimin polisinin artık bir işe yaraması gerekiyor!" 

"Gayet mantıklı, durman hata." ona kapıyı işaret edip sırıtarak gözlerine baktığımda işaret parmağını suratıma doğru tehditkar bir ifadeyle salladı. "Seni bu kadar eğlendiren ne bilmiyorum ama sinirlerimi bozuyorsun." 

"Gerçek ismimi bildiğini sanıyor olman." kalçamı, büyük aynalı ve beyaz ışıkları olan masaya yasladıktan sonra etrafa bakındım. Bu kadar rahat olmam onu delirtiyor gibiydi. Zayn, karşımda dikilmiş şok bir ifadeyle yüzüme bakıyorken diğerleri hayranlıkla onun arkasından bana bakıp, beni ayakta alkışlamaya başladılar.

"Gerçekten ticari zekana hayran kaldım." içlerinden esmer, mavi gözlü olanı kolunu omzuma attıktan sonra kafasını eğerek yüzüme baktı. "Bu barda şarkı söylemekten çok sıkıldım, hayatıma böyle heyecanlar lazım, seninle takılabilir miyim?" ondan beklenmeyecek kadar büyük bir karizmayla konuştuğunda kaşlarımı kaldırıp yüzüne baktım ama onu bu kadar uzun süre incelemem ciddiyetinden kopup, dizlerinin üzerine çökerek bana yalvarmasına sebep oldu.

"Lütfeenn..." dik tuttuğu ellerinin parmak uçlarını çenesine yasladıktan sonra gözlerini kırpıştırarak bana bakmayı sürdürdü. "Seninle tüm dünyayı fethederiz!" Zayn, onu ensesinden yakalayıp geriye atacağı sırada kollarını bacaklarıma sararak sızlanmaya başladı. "Zayn, lütfen onunla gitmeme izin ver!"

"O bir dolandırıcı!" Zayn, sinirle arkadaşını benden uzaklaştırıp, onun ağlayarak sarışın olana sarılmasına sebep oldu. "Bana böyle seslenmen kalbimi kırdı." kafamı hafifçe eğdikten sonra ela gözlerini inceleyerek güldüm.

Çok yakışıklı olmasına rağmen bir o kadarda salaktı.

"Benimle oyun oynama, sınırımı aşmayı inan hiç istemezsin." sinirle kolumu kavrayıp beni kendine doğru tehditkar bir ifadeyle çekti ama onu daha ne kadar çileden çıkarabileceğimi henüz kendisi bile bilmiyordu.

"Ben oyun oynamam, sevgili Zayn." dudaklarımı, her erkeği baştan çıkaracağını bildiğim bir şekilde kulağına doğru yaklaştırdıktan sonra hafifçe kulağına çarparak konuştum. "Kurarım." sıcak nefesimi üflediğim boynuyla birlikte elleri de bana karşı tepkisiz kalamazken gülerek arkadaki çocuklara baktım.

Bugün sandığımdan daha eğlenceli ve artık karlı da geçiyordu. Arka cebinden aldığım cüzdanı çocukların tuttuğu gülmeleri eşliğinde arkama saklayarak geri çekilirken gözleri donuk bir ifadeyle yüzümü inceliyordu. Bileğimi tutan parmakları az önce ki şey yüzünden kasılmıştı ve nefes alışverişlerinden bahsetmeme gerek bile yoktu. "Ve sizde benim küçük tatlı oyuncularımsınız, tek kural yakalanmamak ve aptal olanı gözünden tanımak." 

Bana aval aval bakan suratına karşı gülümseyerek arkamda tuttuğum cüzdanı göğüs hizamda kaldırarak gösterdim. "Yani senin ve dışarıda beni kovalayan o iki aptal gibilerini." 

"Sen-" elimde ki cüzdanına şokla bakıp arka ceplerini kontrol etti ve koca bir boşlukla karşılaşınca hızla bana ilerleyip elimde ki cüzdanı kaptı. 

"Bana eşyalarımı geri verene kadar hiçbir yere gitmiyorsun." yüzüme, atabildiği en korkutucu ifadesini takındı ve ardından bileğimi kavrayarak beni buradan uzaklaştırmaya başladı.

**

Mrb Mrb Mrb

Hikayede ki olaylar az çok oturmuştur sanırım devamı da bu şekilde gerçekleşecek ve belki şaşıracaksınız ama DRAM YOK!!!1111!!!!!

Vay amq diyenler +837

DRAM OLMADAN HİKAYE YAZABİLİYO MUYDUN LAN SEN KENDİNİ BAYA GELİŞTİRDİN HA diyenler +28736

Little Black Dress 👗 zmWhere stories live. Discover now