Nehos vedybinis gyvenimas

100 18 1
                                    

Po Manju nepavykusių vestuvių tėvas namo grįžo labai piktas. Jis kažkaip išsiaiškino, kad aš policijai pranešiau apie Manju vestuves. Jis nusprendė kuo greičiau mane išsiųsti pas vyro šeimą, kad nesukelčiau dar daugiau rūpesčių.
Visi ėmė ruoštis mano gonai, o aš širdy labiausiai norėjau, kad mamytė būtų šalia. Išeidama norėčiau jai išsiverkti į petį. Pajausti jos meilę ir šilumą. Bet to nebus, nes jos nėra. Į kambarį įėjo Neha:
- Abha, štai ir tu išeini iš gimtųjų namų, visai kaip aš anksčiau!
- Taip, sese, tik viskas bus kitaip!
- Kodėl?
- Dėl to, kad mamytės nebus, ir aš negalėsiu kaip tu, jai išsiverkti ant peties!- pravirkau.
Neha pravirko:
- Taip, jos nebėra, bet tu galėsi išsiverkti ant mano peties!- pasakė ji.
- Sese, papasakok apie savo vedybinį gyvenimą!- pasakiau
- Ar tikrai nori išgirsti?- pasakė ji.
- Taip, tikrai!

Šį skyrelį skiriu savo sesei Nehai, kuri man buvo kaip mama, kai jos netekau!

Nehos vedybinio gyvenimo istorija.

Neha buvo 15 kai įvyko jos Gona. Ji man pasakojo, kad labai verkė važiuodama jaunikio autobusu ir niekas į jos verkimą nekreipė dėmesio. Atvykus į jaunikio namus buvo atliktos likusios apeigos. Jos vyras turėjo 3 brolius. Jis buvo jauniausias iš visų brolių. Dėl to ji buvo jauniausia marti.
Ji su visais pavakarieniavo, o tada jai buvo liepta eiti į vyro kambarį. Ji įėjo į vyro kambarį. Kambarys buvo visas išpuoštas, o jos vyras sėdėjo ant lovos. Neha atsisėdo ant lovos. Vyras jos paklausė:
- Kokias jos mėgstamiausia spalva?
Neha nesitikėjo tokio klausimo dėl to pasimetė:
- Mano? Žalia.
Tada jis pabučiavo Nehą. Sesuo pasakojo, jog tai buvo begalo keistas ir neintin malonus jausmas. Matyt, vyras pajautęs Nehos šaltumą, ją tą akimirką ir pasmerkė. Neha jam į bučinį neatsakė, dėl to vyro dėmesio daugiau nesulaukė. Ji pasakojo, kad jis pasitraukė ir išjungė šviesą, tada Neha užmigo. Gal toki santykiai ir būtų jos su vyru, jeigu ne jo motina. Praėjus metams po santuokos Nehos anyta išreiškė susirūpinimą Nehai ir jos vyrui, kad jau metai praėjo, kaip ji gyvena pas vyrą, o ji niekaip nepastoja. Nehos vyras prisipažino, kad neturėjęs lytinių santykių su žmona. Nehos anyta apkaltino Neha, kad ji vengia kontakto su vyru.
Tą naktį įvyko tai ko Neha bijojo labiausiai, ji neteko nekaltybės ir po 1 mėnesio pastojo. Ji pasakojo, kad per gimdimą patyrė didžiausias kančias. Ir jai gimė mergaitė, anyta kaltino marčią, kad ji pagimdė mergaitę, o ne berniuką. Po 1 gimdymo Neha vėl pastojo vis po mėnesio. Gydytojai nieko gero nežadėjo. Neha atvyko į mano gona būdama nėsčia 2 mėnesį. Tada ji man papasakojo savo vedybinio gyvenimo istoriją. Bet tada nežinojau, kad su ja kalbu paskutinį kartą, nes ji antro gimdymo neatlaikė. Mano sesutė mirė gimdydama antrąjį vaiką, sūnų kurio laukė visa šeima. Jie už sūnų paaukojo mano sesers gyvybę😢

Nemaloni Indijos tiesa Where stories live. Discover now