36.The fault in our stars

706 35 5
                                    

Takže po strašne,ale strašne dlhej dobe som tu. Píšem jeden príbeh tak som na tieto fakty nemala čas. Tentokrát Vám tu hodím pár faktov,alebo zaujímavosti o filme "The fault in our stars" alebo taktiež ako to poznáte "Na vine sú hviezdy"
1.Druhý film Josha Boona
Na vine sú hviezdy bol jeho druhý vydaný film, prvý bol Stuck in Love. No vďaka dobrým ohlasom, oceneniam a recenziám v súčastnosti pracuje na adaptácii románu Stephen King
2.John Green hral vo filme Na vine sú hviezdy
Autor knihy John Green stvárnil vo filme otca malého dievčatka avšak scéna bola rez od filmu a tak dospeli k záveru, že scéna bola trochu lámaním deja filmu.
3.Film bol vyrobený v zbesilej rýchlosti
Celý film bol natočený za menej ako 2 mesiace. Natáčanie začalo 26.augusta.2013 a skončilo 16.októbra.2013
4.New York Times Bestseller
Kniha Na vine sú hviezdy strávila 78 týždňov v zozname New York Times Bestsellers. Taktiež bola #1 New York Times Bestsellers počas siedmich po sebe idúcich týždňov.
5.Predobjednávka
Pre verných fanúšikov autor John Green podpísal každú kópiu knihy, ktorá bola vopred objednaná.
6.Shailene Woodley
Herečka napísala dlhý list autorovi Greenovi so žiadosťou aby mohla byť vo filme, pretože bola z počiatku príliš pekná, atelticky a zdravo vyzerajúca pre hranie pacientky s rakovinou.
7.Film má lepší koniec ako kniha
John Green bol ohromený prácou scenáristskej dvojice Michaela H. Webera a Scota Neustadtera, myslí si, že urobili viaceré vynikajúce zlepšnia a dali oveľa lepšie zakončenie filmu.

Zaujímavé Fakty!Where stories live. Discover now