29. The Big Bang Theory

1.4K 76 12
                                    

Ak aj vy milujete tento seriál tak ako já tak sa máte na čo tešiť :3 Napíšte o akom seriáli by ste chceli fakty kedže seriály strašne milujem :'3♥

  Neschopnosť Raja hovoriť so ženami vychádza zo skúseností producenta Billa Pradyho a z jeho predchádzajúcej práce. Tam mal kolegu, ktorý sa žien proste hanbil.


Herci John Galecki (Leonard) a Kaley Cuocová (Penny) tajili svoj vzťah, ktorý sa začal počas natáčania. Randili spolu dva roky a aj po rozchode ostali dobrými priateľmi. Cuocová sa v roku 2013 vydala za tenistu Ryana Sweetinga.


Pre herca Johna Galeckieho, ktorý stvárnil Leonarda, to vôbec nebola premiéra. V 90-tych rokoch bol hviezdou známeho seriálu Roseanne.


Dve hlavné postavy, Sheldon a Leonard, boli pomenované podľa známeho amerického producenta Sheldona Leonarda, ktorý zomrel v roku 1997 vo veku 89 rokov.


Sheldon bol v seriáli známy tým, že miloval Star Trek. Herec Jim Parsons, ktorý ho stvárňuje, však Star Trek nikdy v živote nevidel. Ako sám uviedol, napriek tomu, že ho stvárňovať Sheldona naozaj baví, ich povahy sú úplne odlišné


Seriál sa mal pôvodne volať "Lenny, Penny a Kenny". Našťastie to však tvorcovia zmenili na the Big Bang Theory.


Dve poschodia sú vlastne jedno. Môže sa zdať, že pri natáčaní sa využívajú dve poschodia, no nie je tomu tak. Z ekonomického hľadiska je menej nákladné natáčať scény na jednom poschodí a obmeniť na ňom veci, ako na dvoch.


Sheldon má IQ 187, Leonard 173.

Sheldon má sestru – dvojča.

Leonard nikdy nemal narodeninovú párty.

Penny je strelec.

Leonard nemôže stráviť kukuricu a neznáša laktózu.

  Penny hovorí, že je vegetariánka s výnimkou rýb, ale miluje steaky.

Rajesh bol liečený na hanblivosť, no nepomohlo mu to, liečba mala vedľajšie účinky.

Výťah pokazil Leonard, keď doň hodil akúsi výbušninu.

Leonard kúpil stroj času na eBay za 800 amerických dolárov.

Penny bola závislá na hre Age of Conan, svoju závislosť si uvedomila až vtedy, keď si s Howardom dohodla cez túto hru rande.

Pravé meno Penny je Penelope, jej priezvisko sa v celom seriáli nespomína.

U Leonarda a Sheldona sa vysáva dva krát týždenne, aj keď sme to nemali šancu postrehnúť. Majú to zakotvené v Dohode spolubývajúcich. Sheldon to spomenul v jednej z epizód.

Sheldonovo slovo „Bazinga!" vymyslel spisovateľ Stephen Engel, „Bazinga znamená hravé pomenovanie žartíkov" Je to Stephenovo synonymum pre „Mám ťa!"

Kaleyna sestra Bri, hrala ženu, ktorá sa v epizóde Valentine's Day episode zasnúbi s Penniným bývalým.

Simon Helberg a Melissa Rauch priznali, že dávanie modrého make-upu (Halloweenska epizóda, kde boli za Šmolkov) ich dosť bolelo.

Keď si fanúšik poprosil od Kaley radu ohľadne randenia, odporúčila mu Leonardovu techniku na Penny. ''Neustále klop na jej dvere, až kým spolu neskončíte na rande" odpovedala.  


Zaujímavé Fakty!Donde viven las historias. Descúbrelo ahora