Sfarsitul Trist

93 8 28
                                    


Vane P.O.V. 

I-am spus ca sunt insarcinata si el m-a facut sotia lui. Sunt cea mai norocoasa femeie de pe pamantul asta. Vreau sa imi petrec tot restul vietii langa el. 

Era  seara, in jur de 23:00.

-Fericirea mea, nu vrei sa facem dragoste pentru sa zicem ultima data? Pentru ca 9 luni nu o sa mai putem face.

-Ai dreptate sotule.

Atunci m-a luat incet si m-a pus pe pat. A inceput sa ma sarute salbatic si sa ma muste de buza si de gat. M-a sarutat de la gat in jos. Pana jos jos, a ramas acolo timp de 10 minute si dupa a urcat incet in sus. Eu eram cea mai fericita de pe pamant. El si-a dat jos pantalonii incet si eu mi-am muscat incet buza. A zambit satisfacut  in momentul ala. A venit peste mine si s-a intamplat magia.

Dupa jumatate de ora s-a pus langa mine si mi-a prins mana intre ale lui. M-a pupat pe frunte si pe mana.

-Esti cea mai perfecta femeie din lume. Si de aceea esti sotia mea.

-Te iubesc enorm de mult sotul meu.

-Haide sa ne culcam ca maine trebuie sa dam vestea cea mare.

Ne-am pus sa dormim. Si de dimineata pe la 10 ne-am trezit. Ne-am imbracat, eu in pantaloni scurti cu maieu si el in blugi cu tricou. Le-am dat mesaj tuturor sa vina la Justin acasa. Cand am ajuns la Justin toti erau pe canapea. S-au ridicat pe rand sa ne ia in brate.

Matt:Ce ii asa urgent?

Eu:Pfff. E ceva de bine si surprinzator.

Stefan:Ziiiii o data.

Eu:Nash m-a cerut in casatorie. Si am acceptat.

Niall:Deci nu cred sunt asa fericit. Si a venit si m-a ridicat pe sus.

Ale:Ioai ce bineee insfarsit. Si a venit si ea la mine.

Dupa toti au venit si au sarit pe mine sa ma ia in brate.

Nash:Mai avem o veste.

Justin:Da?

Nash:Cand o ceream pe Vane ea mi-a spus ca e insarcinata.

Toti:O sa avem un bebeluuuus.

Nash&Eu:Daaaa. Haideti ca noi mergem la parintii lui Nash sa le zicem.

Toti:Ok.

Am urcat in masina si i-am zambit la Nash si l-am pupat lung. L-am prins de mana si cred ca am adormit. Cand m-am trezit eram langa un lac.

-Nashhhh opresteeee.

-De ce,ce s-a intamplat? Si a oprit brusc. 

-Uite ce frumos e lacul.Hai la el.

-O God m-ai speriat. 

Am coborat si ne-am luat o patura din portbagaj ca sa stam pe marginea lacului. Ne-am pus jos si Nash s-a uitat lung la mine si mi-a zambit.

-Am ceva pe fata?

-Nu, ma uitam la frumusetea ta. Eu am inrosit. Esti la fel de perfecta si de frumoasa ca in prima zi. La fel de copilaroasa si speciala. Te iubesc cu tot sufletul meu si cu toata fiinta mea.

-Multumesc dragostea mea. Te iubesc la fel de mult ca la inceput si te voi iubii toata viata asa de mult. Doar am un sentiment ca se va intampla ceva rau.

-Nu se va intampla nimic puiut. Si m-a pupat pe cap.

Ne-am adunat si am plecat la drum. Am adormit din nou, am auzit numa muzica si la un moment dat il aud pe Nash cum tipa la mine. Deschid ochii si vad o masina in fata noastra dupa doar negru...

Nash P.O.V.

Am vazut o masina in depasire si am strigat la Vane si am pus mana pe ea pentru ca nu avea centura. Am fost loviti si am lesinat. Cand m-am trezit eram cu capul pe volan si Vane a iesit prin parbriz. Am iesit repede sa vad de ea si i-am pus mana pe gat sa vad daca are puls. Si nu avea. Mi-am dat seama ca imi sangereaza capul si am lesinat cand am pus mana...

Povestitor P.O.V.

O masina a oprit si a vazut accidentul. Sotul a strgat catre sotie sa sune la salvare. Pana atunci el s-a dus sa vada de Nash si de cealalta masina. Cand a ajuns politia si salvarea au luat corpul neinsufletit al Vanessei. In cealalta masina aparent erau doi baietii. Cel de la volan putin beat care avea mana rupta si a dat cu arcada. Celalalt fiind fratele lui mai mic care a lesinat si a sangerat putin pe nas si si-a dislocat soldul. Nash... Nash a intrat in coma cerebrala. Politia ia sunat pe parintii lui si pe Justin si pe Nash. 

Nash P.O.V.

Am ajuns la spital. Am fost sunat de politie ca Nash si Vane au facut accindent.

-Nash Grier si Vanessa Horan va rog. Unde ii pot gasi?

-Va duc eu la domnul Grier.

-Multumesc.

Cand am ajuns in salon Nash era in coma si era un politist si un doctor langa el.

-Sunteti ruda cu el? 

-Da suntem viitori cumnati. Unde este sora mea Vanessa?

-Ne pare rau. Cand am ajuns la fata locului era moarta. Deoarece a trecut prin parbriz.

-Nu se poate... Si Nash?

-Este in moarte cerebrala. Are sanse de 1% sa traiasca. Este decizia parintiilor daca il deconectam sau nu. 

-Deci nu se poate intampla asa ceva. Numa ce plecase de la noi ca ne dadeau vestea ca ea e gravida si ca se casatoresc.

-Aveti sincerele mele condoleante...

Am iesit din salon si am dat de Justin care era panicat.

-Frate ce  s-a intamplat?

-Au facut accident. Pe Nash o sa il deconecteze de la aparate ca e in coma si Vane....

-VANE CEEE? 

-Vane a trecut prin parpriz si a murit.... 

-Deci nu e posibil. Si s-a pus in genunchi si a inceput sa planga. M-am pus langa el si le-am scris la toti mesaj.

*Dupa 2 zile *

Azi e inmormantarea. Parintii lui Nash au fost de acord sa il deconecteze. Era inmormantarea amandurora. Cand am ajuns la cimitir toti erau acolo imbracati in negru cu cate un trandafir negru in mana si plansi. Am mersi si am dat mana cu toti. Cand am ajuns la Justin mi-am dat seama ca se drogase mult ca avea ochii ca naiba dar nu i-am comentat nimic ca si eu o facusem. Eu si Justin eram teriminati. A inceput inmormantarea si eu am scris cateva cuvinte. 

,,Draga mea micuta. Ai fost lumina ochiilor mei. Mereu am fost spatele tau si te-am susutinut. Cand se lega cineva de tine eram acolo sa ii bat si dupa sa te mangai pe cap in timp ce plangeai. Cand tu sufereai ma durea ca naiba, pentru ca te iubesc cel mai mult de pe lumea asta si de pe lumea cealalta. Mereu o sa fii printesa mea micuta cu care ma jucam prin casa si fugeam unul dupa altul. Mereu o sa fiu ca si tatal tau. Mereu o sa fii in inima mea si sa ma astepti ca o sa vin la tine si o sa fim impreuna. Promit."

O sa ma duc la ea. O sa ajung acasa si o sa ma duc la ea.

Povestitorul P.O.V.

,,Faimosul si talentatul Niall Horan s-a sinucis din cauza mortii surorii sale". Toate ziarele erau pline de aceste titluri. Tot internetul era plin de fanele Niall plangand. Justin era si mai terminat. Niall s-a drogat pana a facut supradoza. A fost gasit in vana in apartamentul sau de Justin. 

SFARSIT, FINALY

Multumesc ca mi-ati citit cartea. Ma scuzati cu intarzierile dar am fost intr-o pana rau de tot. Mai are rost sa fac si sfarsit fericit? 

Va iubesc multumesc din suflet.

Primul Iubit 2(Nash Grier)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum