Se cam înfierbântată lucrurile

353 11 2
                                    

Mă excită. Se pune peste mine si incepe sa ma sarute. Apoi ma sarute pe maxilar si dupa ajunge la gât. Ma musca si dupa ma suge incet.

Ma durea dar simteam si plăcere

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Ma durea dar simteam si plăcere.
-Te doare?
-Putinn....
-Iti place?
Atunci nu am mai spus nimic. Pentru ca nu imi place sa recunosc ca imi place. Dupa incepe sa ma sarute si mai pasional. Un french salbatic dar sensibil. Nu stiu ce sa fac. Isi plimba mainile pe spatele meu. Dupa pe abdomen si tot mai sus. Isi preseaza mainile pe sâni mei si dupa ii strange in timp ce ma saruta.

Acum chiar nu stiu ce sa fac asa ca ii iau mainile de pe sani mei si il imping incet.
-Nu, nu pot.
-E ok, scuze. Si ma saruta pe frunte.
-Poti sa imi faci ce vrei doar sa nu ma atingi stii tu unde. Nici jos, nici sus.
-Ok, promit. Dar pot sa te musc de gât, abdomen si asa? Te deranjeaza?
Nu spun nimic.
-Spune, nu tre sa iti fie rusine daca iti place. Ca e normal. Eu te intreb pentru ca nu vreau sa fac ceva ce sa nu iti placa.
-Ok, poti sa o faci.
-Ok. Ma pupa pe frunte. Te iubesc. Si dupa dintr-o data ma lipit de el si ma sarutat. Dupa ma muscat de abdomen si m-am tras putin. Cand a vazut ca ma trag si ca respir greu ma lasat. Ma pupat pe frunte si ma luat in brate.
-Te iubesc micuțo, noapte bună.
-Si eu te iubesc. Si am adormit îmbrățișați.

A doua zi dimineața.
M-am trezit cu Nash lângă mine care dormea foarte dulce.
-Baeee , trezește-te ca e 11 și la 1 vin părinții tai.
-Da nu vreau. Vreau sa stam noi doi și sa te țin în brate, sa te sărut, sa te ating, sa te musc, sa te.... Și nu l-am lăsat sa termine.
-Am înțeles ideea, mersi.
-De ce ești asa nervoasa și îți este rușine când vorbim de chestii intime?
-Pffff..... Am oftat. Pentru ca nu sunt obișnuită. Și pur și simplu îmi este rușine. Bucură-te ca am stat în lenjerie intima în fata ta. Ca mie îmi este rușine și la ștrand sau piscina.
-Da nu ai stat în lenjerie intima în fata mea ca și acum ești acoperita cu pătură. Plus ca nu trebuie sa iti fie rusine. Mai ales de mine. Și vine sa ma sarute. Ma ridica peste el și trage pătura de pe mine, am încercat sa ma împotrivesc dar nu am reușit. Ma dat jos de pe el, ma pus pe pat și a începută ma măsoare din cap pana în picioare. Am vrut sa ma ascund cu mâinile pentru ca eram în lenjerie intima dar el ma prins de mâini și le-a încrucișat strâns  cu ale lui. Se uita cu o pofta la mine și la sâni și la abdomenul meu gol. M-am înroșit.
-Na, vezi ca nu se întâmplă nimic? De ce ești roșie?
Nu am spus nimic. El când a văzut a început sa ma muste de abdomen. Am simțit placere. Din greseala am scapat un geamăt mic. Când m-am auzit mi-am pus mainile pe gura și am făcut ochii cat cepele. El când a auzit a chicotit, ma pupat pe frunte si a mers în baie fără sa zică nimic. Doar zâmbea. Nu știam ce sa fac. Încă respiram greu și eram roșie. Dupa 10 minute aud cum se oprește apa adică dușul, ma ridic și bat la ușă.
-Da.
-P-pot sa intru?
Sigur. În baie era Nash în boxeri își usca parul.
-P-pot sa fac duÅŸ?
-Sigur. Și trece pe lângă mine și a început sa îmi bata foarte tare inima. El aude, se oprește și ma ia în brate. Stăm asa cam 5 minute și după ma saruta încet.
-Sa știi ca fac toate aste pentru ca te iubesc și vreau sa te obișnuiești. Știu ca te irită puțin dar știu ca pana la urma îți și place. Ca dacă as știi ca nu iti place nu as face asta.
-Știu..... Și am lăsat capul în jos.
-Hey regina mea. Nu lasă capul în jos ca iti pică coroana. Și îmi zâmbește. Ma duc sa ma pregătesc pana faci tu dus, ok?
-Da. Dar nu e nimeni acasă?
-Nu.
-Ok, te iubesc mult. Și vreau sa stii ca sunt unele chestii care mi le faci și îmi place.... Se uita la mine și îmi zâmbește. Vine ma prinde de fund și ma saruta. Dupa pleacă și ma lasa in baie. Îmi fac un dus de 20 de minute și după ies. Ma usuc pe par și ies sa ma îmbrac. Eram doar în prosop. M-am mirat ca ma văzut Nash în prosop și nu mi-a făcut nimic. M-am îmbrăcat așa. Ca sa fiu mai eleganta dar cu bascheți Converse negri.

 Ca sa fiu mai eleganta dar cu bascheți Converse negri

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Și m-am machiat cu negru ca de obicei. Nash era îmbrăcat cu un tricou larg și pantaloni negri tăiați ca de obicei.

Primul Iubit 2(Nash Grier)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum