Den perfekte aften

793 19 0
                                    

Vi springer en uge frem, og det er i aften skoleballet er. Thor har spurgt om vi skal følges, så jeg glæder mig helt sindssygt! Det lidt ærgerligt Anthon ikke går på gym mere, for det kunne ellers være fedt hvis han også kom i aften! Men det gør ikke så meget, for jeg har Thor og det er det vigtigste! Jeg har fundet en virkelig smuk kjole, og jeg glæder mig til at vise den til Thor i aften! Den har blonder i starten, og så bliver den lidt gennemsigt i bunden. Jeg har også købt et par nye stiletter, som jeg skal have på til kjolen.

Det faktisk fredag idag, men vi har fået fri for at gøre os klar til i aften

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Det faktisk fredag idag, men vi har fået fri for at gøre os klar til i aften. Klokken er allerede blevet 16:00 og jeg skal nok snart til at gøre mig klar. Thor kommer og henter mig halv 7, og jeg vil helst gerne være i god tid. Jeg tager et langt bad, og får barberet mine ben. Jeg hopper i noget undertøj, og så tager jeg min morgenkåbe på. Jeg lader mit hår lufttørre imens jeg lægger min makeup. Jeg ligger fuldt makeup, og bruger især tid på at lave et flot øjenskygge look. Jeg har aldrig været god til det, men det går faktisk fint idag.

Jeg er færdig med at lægge min makeup, så jeg tager min kjole på

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg er færdig med at lægge min makeup, så jeg tager min kjole på. Nu mangler jeg bare at ordne mit hår, men det skal først tørrer helt. Jeg gider ikke vente på det, så jeg går ud og føntørrer det så det er helt tørt. Jeg finder mit krøllejern frem, og begynder at krølle mit hår. Jeg prøver at lave nogle naturlige krøller, for jeg er ikke særlig meget for de der slangekrøller. Resultatet bliver faktisk godt, i forhold til hvad jeg havde forventet.

Klokken er allerede blevet kvart over 6, og jeg bliver hentet om et kvarter

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Klokken er allerede blevet kvart over 6, og jeg bliver hentet om et kvarter. Jeg er faktisk stort set færdig nu, jeg mangler bare at få mine stilletter på. Jeg synes faktisk at resultat er blevet ret godt, og nu glæder jeg mig bare til at se Thor! Han er sikkert enormt flot, som sædvanlig. Det banker på døren, så jeg snupper hurtig min telefon, og så går jeg nedenunder. Mine forældre står allerede ude ved døren, og snakker med Thor. De får alle 3 hurtig øje på mig, og Thor står med et stort smil på læben. Han har en virkelig flot buketblomster i hånden, hvilket han virkelig ikke havde behøvet at købe!
Thor: Waow, hvor er du smuk D/N
D/N: Tak Thor, du er nu også virkelig flot, og det mener jeg virkelig!
Thor: Tak skat, jeg har købt de her til dig, håber du kan lide dem.
Han rækker mig blomsterne, og de er virkelig smukke! Jeg går tætter på ham, og giver ham et hurtig kys.
D/N: Tak Thor, men det havde du altså ikke behøvet.
Thor: Selvfølgelig skulle du da have en buketblomster!
Jeg rækker dem til min far, imens min mor tager et billede af thor og jeg som står sammen. Vi står alle 4 og snakker i lidt tid, inden vi skal til og af sted. Jeg siger farvel til mine forældre, og så går vi afsted. Vi går hånd i hånd hen mod gymnasiet. Der er ikke særlig langt, så det er fint nok at vi går. Vi er hurtig fremme, og vi skal til at ind. Inden man kan komme helt ind, skal man havde taget par billeder. Vi får taget et seriøs et, og så et hvor vi står og kysser. Det blev ret cute, og jeg håber lidt at jeg kan få billedet på min telefon senere. Jeg får hurtig øje på Ida og Fie, og de ser vildt flotte ud begge to. De kommer gående over mod Thor og jeg, imens de smiler helt vildt til os.
Fie: Åårh hvor er i søde sammen!
Ida: Virkelig meget endda
D/N: Tak piger
Vi snakker i lidt tid, ind til de skulle på toilet, så vi går over til munke, maxi og Lauge istedet.
Thor: Hva så drenge, hvor er jeres dates henne?
Munke: Maria er lige på toilet ahaha
Lauge: Aner jeg sku ikke, jeg kender hende knap nok
Maxi: same, skulle bare have en date
Thor: Drenge for fanden
Lauge: Men jeg kan da se du har din date hos dig endnu
Thor: Selfølgelig følges jeg med min prinsesse her til aften
Jeg smiler sødt til Thor, og vi kysser hurtig. Aftenen ind til videre har været vildt god, og det tror jeg også resterne af aftenen bliver.
Maxi: I to er sku søde sammen
D/N: Åårh tak
Thor: Tak mate
Musikken begynder og spille, og jeg hiver Thor med ud på dansegulvet. Allesammen danser, og der er en mega fed stemning! Vi danser i lang tid, og der er ved at blive rigtig varmt. Thor og jeg går udenfor, for at trække lidt luft. Der er ikke andre udenfor end os, så vi er helt alene. Thor stiller sig foran mig, så jeg står helt tæt op af væggen.
Thor: Du så smuk D/N
D/N: Det du også Thor
Han går helt tæt på mig, og begynder at kysse mig. Vi kysser i lang tid, ind til vi bliver afbrudt. Maxi og Lauge står og pifter af os, og er ved at flække af grin.
Maxi: Sorry hvis vi forstyrrede jer midt i noget vigtigt ahaha
Thor: For fanden drenge, det mener i ikke vel, i forstyrrer faktisk midt i noget meget vigtigt Ahahah
Lauge: Sorry, vi smutter igen ahaha
Drengene er lige gået ind igen, og det burde Thor jeg nok også. Jeg kysser hurtig Thor, og så går vi ind igen. Vi danser i lang tid igen, ind til der bliver sat en sjæler på. Det er virkelig romantisk, og Thor danser virkelig godt! Vi danser stille og roligt, lige som alle de andre par på gulvet. Jeg kan ikke lade vær med at kigge lige ind i hans smukke øjne.
D/N: Du ved godt at jeg elsker dig virkelig højt, ik?
Thor: Selvfølgelig skat, og jeg elsker også dig!
Vi smiler begge to til hinanden, og kysser. Det er ikke ligesom alle vores andre kys, det her er mere specielt. Det er et langt blidt kys, og det er virkelig gået op for mig hvor meget jeg elsker Thor! Han betyder alt! Sangen er lige slut, og vi trækker os fra kysset. Vi siger ikke noget, vi står bare og smiler til hinanden. Resten af aftenen går vildt hurtig, og ballet er slut nu. Jeg sover hos Thor i nat, så lige nu venter vi på hans mor kommer og henter os. Der går ikke lang tid, inden vi er hjemme hos Thor. Klokken er mange, så hans søskende sover. Vi prøver at være så stille som muligt, men vi er ikke særlige gode til det. Thor har lagt sig til rette i sengen, nu venter han bare på mig. Jeg tager min kjole af, så jeg kun står i bh og g-streng, og så lægger jeg mig over til ham. Thor ligger og nusser min arm, imens vi kysser. Vi er begge vildt trætte nu, så vi giver os til at sove. Jeg ligger mig helt tæt ind til thor så vi ligger i ske, og sådan falder vi i søvn.

Nyt kapitel, håber virkelig i kunne lide det, og vil læse med fremover! Og tusinde tak for 25k?! Det er jo helt sindssygt! Waow, tak tak tak!!<33
HUSK AT STEMME🙏🏽

Venner eller mere??Where stories live. Discover now