Misforståelsen

607 15 2
                                    

Jeg vågner ved at drengene snakker sammen. Normalt vågner jeg faktisk før Thor, men ikke lige idag. Thor og Anthon sidder og spiller FIFA, så jeg rejser mig bare op, og tager tøj på. Vi skiftes alle til at spille, men jeg bliver ved med at tabe, så det ikke sjovt længere. Jeg ligger mig istedet hen i Thors seng, og tjekker min mobil. Drengene gider heller ikke spille mere, så de sætter sig over i sengen til mig. Thor sætter sig bag mig, og giver tegn til at jeg skal ligge mig op af ham. Anthon kigger over på os, og begynder at grin lidt. Nogen gange kan jeg godt mistænke ham lidt for at være lidt jaloux. Vi har hygget os i lang tid, og jeg skal til at hjem. Lauge har nemlig inviteret os alle 3 over til en fest i aften, så jeg skal lige hjem og gøre mig klar. Vi går ned i entréen og får vores sko og jakker på. Jeg går over til Thor og giver ham et langt kram. Vi trækker os, og jeg kigger lige op i Thors enormt flotte øjne. Han læner sig tættere på mig, og giver mig et kys.
Thor: ses i aften
Anthon: jaer, ses
D/N: ses skat
Anthon og jeg følges lidt af vejen, ind til vi skal vær sin vej. Jeg giver ham et kram, og så går jeg hjem. Mine forældre er ikke hjemme, de er over hos nogle venner, så jeg skal selv sørge for maden i aften. Jeg har et par timer inden festen starter, så jeg skal snart til at gøre mig klar. Jeg finder en flot stram sort kjole, og et par stiletter. Jeg bruger en del tid på at ligge makeuppen, og glatte mit hår. Der er allerede gået et par timer nu, og jeg skal til at afsted. Lauge bor tæt på, så jeg går bare der over. Det første der rammer mig da jeg træder ind, er en kraftig duft af alkohol. Festen er vist allerede godt igang, så jeg snupper hurtig en øl, og går over til de andre. Thor er ikke kommet endnu, så jeg har det bare sjovt med de andre. Jeg har allerede drukket en del, og jeg er da også blevet lidt fuld. Anthon tager min hånd, og hiver mig med ud på dansegulvet. Normalt danser jeg ikke med andre drenge end Thor, men han er her alligevel ikke endnu, og når det lige præcis er Anthon, så går det nok. Vi har danset i ret lang tid, og jeg trænger til lidt luft. Vi går begge udenfor, for at trække lidt luft, inden vi går ind igen.

"Thors synsvinkel"
Jeg kom for 15 minutter siden, og jeg kan ikke se D/N nogen steder. Lauge sagde ellers at hun var her, så det undre mig lidt. Jeg går over til drengene, for at høre om de har
set D/N.
Thor: har i set D/N?
Maxi: Altså vi så hende danse med en dreng, og bagefter forsvandt de vist udenfor.
Thor: Alene?
Teodor: ja, men vi så ikke lige hvem drengen var.
Thor: når okay, men tak..
Jeg skynder mig udenfor for at finde D/N, men hun er umulig at finde! Jeg har ledt i lang tid nu, og jeg kan ikke finde hende. Der er koldt udenfor, og jeg gider ikke rende rundt og lede mere. Jeg går indenfor igen, og sætter mig over til de andre i sofaen.

"D/N synsvinkel - igen"
Det er efterhånden blevet ret koldt, og Anthon er lige gået på toilet, så jeg går indenfor igen. Jeg kan se Thor, så jeg går hurtig over til ham og giver ham et kram bagfra. Han reagere ikke rigtig, så jeg sætter mig bare over i sofaen overfor ham.
Festen er snart slut, og Thor har virket lidt sur på mig hele aftenen. Jeg ved ikke hvorfor, og jeg tror ikke han har tænkt sig at sige hvad der er galt. Jeg trækker Thor væk fra de andre, så det kun er os to.
D/N: Hvorfor er du så sur på mig?
Thor: hvorfor tror du?
D/N: det ved jeg ærligtalt ikke?
Thor: hvem var drengen?
D/N: hvad snakker du nu om Thor?
Thor: Drengene havde set dig sammen med en dreng..
D/N: det mener du seriøst ik Thor? Er det det du har været sur over?
Thor: ja?
Jeg kan ikke lade vær med at grine, for det her en stor misforståelse. Thor kigger sært på mig, som om det overhovedet ikke er sjovt. Jeg tager mine hænder bag thors nakke, og går tættere på ham.
D/N: Thor, det var jo bare Anthon.
Thor kigger lidt flovt ned i jorden, og jeg synes ærligt bare det er lidt sjovt. Altså jeg kunne aldrig finde på at lave noget med nogen andre end Thor. Jeg løfter Thors hovedet lidt op, så han kigger mig lige i øjnene. Jeg læner mig lidt tættere på ham, og vi kysser i lang tid, inden vi trækker os igen.
Thor: Undskyld jeg har været sur.
D/N: glem det, lad os nu bare have det sjovt resten af aftenen.
Thor tager min hånd, og så går vi ind til de andre og fester videre. Resten af aftenen går vildt hurtig, og Thor og jeg tager hjem nu. Mine forældre er ikke hjemme, så vi tager over til mig. Jeg smider mine stiletter og går direkte op på værelset. Vi børster begge tænder, og så tager vi vores tøj af. Jeg ligger mig i sengen, og Thor ligger sig helt tæt på mig. Thor giver mig et langt kys, inden vi giver os til at sove.

Nyt kapitel, endelig! Sorry jeg ikke har fået opdateret, skal nok blive bedre!!
Håber stadig i vil læse med, det vil betyde alt for mig<33
HUSK AT STEMME🙏🏽

Venner eller mere??Where stories live. Discover now