26# "Vážny rozhovor."

531 72 6
                                    

Túto časť venujem Makkakonka za úžasný komentár k minulej časti. Veľmi ma to povzbudilo. Ďakujem ešte raz. A ak ste nečítali jej príbehy, tak OKAMŽITE všetci vypadnite si niečo od nej prečítať!!! Ehm, ehm...... Ďakujem za pozornosť.

Louis

Sedeli sme v tichosti. Nevedel som čo mám povedať. Bolo mi trápne. Teraz, keď viem, že Harry je Hazz, môj Edward do ktorého som sa prakticky skoro zamiloval. Neviem, čo si myslieť. 

"Mali by sme sa porozprávať." začal Harry a ja som vedel, že to nelúšti nič dobré.......

"Tak začni." popohnal som ho. Chcel som mať konverzáciu tohto typu už za sebou. 

"Vlastne ani neviem, ako začať........" rozmýšľal. "Sám som bol v šoku keď som zistil, že ty si ten s ktorým si píšem." povedal. 

"To si teda veľmi dobre nezačal." poznamenal som. 

"Nechcel som, aby to tak vyznelo. Len som proste nevedel čo si mám myslieť. Veď sme si dlho písali o tom aký máme život, kam ideme, čo sa nám deje v živote. Niečo som aj tušil, ale ani za Boha by ma nenapadlo, že by si to reálne bol ty. Jasné, že ma to napadlo, pretože si písal naozaj zaujímavé veci, ktoré patria do nášho A/B/O sveta. Ale......... bolo to....... ja neviem....... mám zmiešané pocity......."

"Prečo zmiešané?" začudoval som sa. 

"Na jednej strane som rád, že si to ty! Ty, ktorý som si prial aby si bol. Ty si bol ten o ktorého mám záujem. Ale........"

"Je to skoro." dokončil som zaň. "Je skoro na to, aby sme boli mate. Poznáme sa pár týždňov. Nedokážeme určiť, či sa k sebe hodíme." konštatoval som. 

"Presne." uznal. "Čo teraz?" opýtal sa do ticha. 

" Pokúsime sa spolu byť ako kamaráti. Prežijeme pobyt v tejto chate. A potom sa uvidí. " navrhol som.

" Dohodnuté." usmial sa a podal mi ruku.

"Dohodnuté." zopakoval som a opätoval mu úsmev a podal mu ruku. Pocítil som motýliky v bruchu. Snažil som sa na to nebrať ohľad, ale bol to silný pocit. Pozerali sme si stále do očí a ruky sme mali stále spojené. Nechcel som sa pustiť, no nakoniec som to radšej urobil, pretože som sa začal cítiť zvláštne.

"Prepáč." Ospravedlnil sa.

"Nemáš sa za čo ospravedlňovať." Povedal som. Zrazu som pocítil niečo nevídané a nežiaduce................

Ahojte! Jop je tu trošku kratšia časť ako ste zvyknutý, ale snáď mi to odpustíte. XDDDD Prepáčte za chyby.
Majte sa a Užívajte!

Made for me/Texting + A/B/O - LarryWhere stories live. Discover now