Meriç benim her şeyim!

184 4 2
                                    

Her şey rüya gibiydi!Meriç le sevgili olmuştuk.Ben onu her şeyden her kesten çook seviyordum.O da beni aynı şekilde seviyordu.Onunla olduğum her an kalbim yerinden çıkacakmış gibiydi.Çok acıklı bi hayat hikayesi vardı ama onun yarası benim yaramdı.Ne yapmış olursa olsun ben sadece onu seviyordum ayrıca yaptığı her şeyi beni sevdiği için yapmıştı.Onu çok seviyordum...

Sabah olmuştu onun kollarındaydım.Balkonda Gece'yi izlerken uyuyakalmıştık.Beni öyle bi sarmıştı ki bundan daha muhteşem bir an olamaz.Sanki dünya durmuş gibiydi.Onun kollarından hiç ayrılmak istemedim ve yanağına tatlı bir öpücük kondurdum.O sırada yaramazca gülümsedi.
Meriç:"Hiç uyumadım ki."diyerek yaramaz çocuk siması aldı.
Ben:"Öyle mi Meriç Beey."dedim gülerek ve saçlarını okşamaya başladım.
Bu onu çok heyecanlandırmış olmalı ki o da belimi okşayarak
"Seni izledim,sen Gece'den bile daha güzelsin bitanem." Dedi ve beni kollarından alıp kucağına oturttu.Saçlarımı okşayarak yana aldı ve boynumu öpmeye başladı.Sıcak nefesini boynumda gezdirdi.Ama kendinden geçmeye başlamıştı.Ona doğru dönüp dudağına bir öpücük bıraktıktan sonra kalktım.O da ukalaca gülümsedi.Hızlıca gidip manzaraya baktım.Canımmm İstanbulllll!!!!! Her anı güzel olan şehir...Canımın içi İstanbul!!!!
Yanıma gelip belimden tutup beni kendine çekti.Yüzümü avucunun içine alıp:"Seni çok seviyorum." Diyerek fısıldadı
"Bendee."diyerek ona sarıldım.Çocuk cazibesiyle söylemiştim.Beni kucağına aldı.Dönmeye başladık.İkimizde delicesine gülüyorduk.O sırada dudakları dudaklarıma değdi.Beni yavaşça öpüyordu.Bu sırada boynumu tutup,okşuyordu.Bana dokunduğu her an heyecandan ölecekmişim gibi hissediyorum.Öpüşmememiz bitince aramızdaki yakınlığı hiç kesmeden güldü.Bu gülüşü aşkından ölüp bitmeme yetti. Ona "Gamzelim."diyerek gamzelerini öptüm.Gözlerini gözlerime dikti.O sırada ona sarıldım sonra el ele içeri girdik.
"Aşkım ben duşa gireyim sonra çıkalım."dedi
"Peki bitanem."dedim
Hiç evde kahvaltı yapmıyordu.Normalde bu saatte spora gidiyormuş.Buzdolabının üstünde yazan notlarda günlük programı yazıyordu.Ama umrumda değildi ona güzelce bi kahvaltı hazırladım.Merdivenlerden ıslak saçlarıyla indi.Kalbim güm güm atıyordu.Beni kendine çekip gülerek beni öpmeye başladı.
"Ben kahvaltı yapmam ama bu dünyanın en güzel kahvaltısı olacak herhalde.Hemde bir prensesin elinden.Dünyanın en zarif prensesinin."dedi bu sözleri kalbimi daha da çarptırıyordu utandım ve yanaklarım kızardı.
"Utanınca çok daha tatlı oluyorsun."diyerek sıcak nefesiyle beni öptü. Ve kahvaltıya geçtik kahvaltımızdan sonra okula gittik.Arabadan inince Meriç elimi sımsıkı tuttu.Her kes bize bakıyordu.Meriç'i çok seviyordum....Meriç benim her şeyim!!!

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jun 06, 2017 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

SEN BENİMSİNHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin