Sorry sorry sorry

37 2 6
                                    

Ik moet eerlijk bekennen dat ik last heb van uitstelgedrag. Ik moet ook toevoegen, om mezelf minder slecht te laten klinken, dat ik immens veel werk van school heb gekregen. En dan, ben ik ook gewoon dom geweest. Eén schrijfwedstrijd houden in je eentje is veel, maar nu ik er twee houd is het niet te doen.

De bedoeling was dan ook om dit een lange wedstrijd te houden, maar dit gaat me zeker niet lukken. Na deze ronde zal de wedstrijd dan ook afgelopen zijn.

Raytis loopt namelijk heel slecht achter de schermen. We verliezen spelers en motivatie om hard te werken. Uiteindelijk is alles namelijk veel meer werk dan gedacht en gewoon te veel om aan iemand te vragen in hun vrije tijd.

Alles zal dus wat minder worden. De wedstrijden korter met minder deelnemers. De stukjes in het nieuws en interviews onregelmatiger. We zetten allemaal een stapje terug.

Door deze chaos heb ik deze wedstrijd een beetje links laten liggen en dit spijt me heel erg. Zodra ik tijd heb zal ik een goede beoordeling geven. Er zijn echter ook andere optie voor de mensen die hier niet op kunnen wachten.

Korte beoordeling
Niet meer dan 50 woorden, een vlugge beoordeling. Deze krijgen je natuurlijk eerder dan een lange beoordeling

Geen beoordeling
Hier wordt je automatisch op gecategoriseerd als je in dit hoofdstuk geen reactie achterlaat. Voor mij houdt het dan namelijk in dat je de wedstrijd toch al niet meer volgt, en je de beoordeling toch nooit gaat lezen.

Vragen? Stel ze gerust. Haat? Liever niet.
- Goldenways

Tienerfictie [AFGELOPEN]Where stories live. Discover now