4

84 14 9
                                    


Καιι ναιι επιτέλους τελείωσαν οι εξετάσεις και έτσι θα έχω χρόνο για να αναιβαζω κεφ. στα βιβλία μου και ελπίζω να σας αρέσει και αυτό το κομμάτι.

Το μέρος γύρω μου άλλαξε βρισκομαι σε παντελώς άγνωστο μέρος που όλος ο φόντος είναι κόκκινος σαν το αίμα πώς βρέθηκα εδώ;;;

Τότε ενιωσα ένα έντονο αίσθημα στο στήθος και να αρχίζει να ποναειι όλο μου το σώμα αλλά γιατί;;

Μετά μέσα σε μια στιγμή όλα γύρισαν πίσω δηλαδή εγώ γυρισα πίσω όπου βρισκόμουν με τους Akatsuki μα πως;;

"Εειι ακους μικρή;;; " είπε ο Hidan και κουνουσε το χέρι του πέρα δοθε μπροστά μου.

" Ν..ναιι " είπα όσο κουράγιο μου έχει απομείνει θεε μου που έχω μπλεξει.

" Ωραία! Που είχα μείνει αα ναιι σε λίγο θα έρθει ο αρχηγός μας για αυτό θα πρέπει να κατσεις φρονιμα εμείς σκευτομαστε βασικά ο Deidara από εδώ σκευτικε να να γίνεις μέλος στους Akatsuki " είπε και χαμογελασε.

" Τιιιι;; " ήταν το μόνο που είπα.

Γουρλωσα τα μάτια μου...τι είπε μόλις τώρα.. Εγώ;; εγώ με αυτούς;;; αποκλείεταιιιι ούτε και σε εκατομμύρια χρόνια δεν θα γίνει κάτι τέτοιο.

" Αυτό που ακουσες αν θες να ζήσεις αλλιώς θα πεθάνεις " είπε και γελασε σαρκαστικα.

Χίλιες φορές προτιμώ τον θάνατο παρά να γίνω μέλος τους και άλλωστε δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Πως βάζεις κάποιον μέλος χωρίς να ξέρεις και ποιός είναι μπόρει να είναι κάποιος που θέλει να τους καταστρέψει και να κάνει μπροστά τους τον φίλο αλλά από πίσω να τους καρφωση πισώπλατα. Καταρχας εμένα τι με νοιαζει το τι θα παθουν;;;

" Hidan BAKAAAAAA " είπε μια άγνωστη φωνή

" Ωωωχχ την εβαψα " είπε αυτός με ανησυχο βλέμμα

" Άμα σε πιασω στα χέρια μου θα σε σκοτωσω " ξανά είπε η φωνή και ξαφνικά εμφανίστηκε ένας άντρας με πορτοκαλί μαλλιά και με σκουλαρικια σχεδόν σε όλο το πρόσωπο φαίνεται να μην είχε καλή μέρα.

" Άμα σε πιασω στα χέρια μου θα σε σκοτωσω " ξανά είπε η φωνή και ξαφνικά εμφανίστηκε ένας άντρας με πορτοκαλί μαλλιά και με σκουλαρικια σχεδόν σε όλο το πρόσωπο φαίνεται να μην είχε καλή μέρα

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
Ένας Έρωτας Απαγορευμένος Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα