CANIFF OR MENDES?

19 0 0
                                    

Der er gået tre dage nu. Vi har kørt to show. Mig og Taylor er blevet meget tætte, på meget kort tid. Han er vildt, despite alt den flirten. Jeg har også fået snakket ud med Shawn. Vi er på god fod igen, og er blevet enige om, at vi måske forhastede tingene lidt. Alt i alt er alt nogenlunde godt:)

Cameron, tog hjem igår, Jeg ved sku ikke lige hvorfor, og det er heller ikke noget jeg har tænkt mig at grave dybere i! Vi skal 'hjem' til USA idag. Der har vi fjorten dages pause, inden vi tager videre rundt i staterne. Taylor, har tilbudt at jeg kan bo hos ham, i hans 'palæ'. Jeg sagde selvfølgelig ja! Så kan vi også lære hinanden at kende endnu bedre.

"ARGHHH!!!!, TAY SÆT MIG NED!!!" Taylor, løftede mig op og gjorde klar til, at smide mig i poolen... ikke fedt.

Mig og Tay (Taylor) spiser pizza og ser en eller anden crazy gyser. Den handler om en mand med en stor sabel or something haha, der render rundt og slagter en hel landsby! I love it!!! Manden med sablen dukker lige pludselig op bag en lille dreng... Jeg legit hader når der sker noget med børn! Han tager sablen og hugger hovedet af drengen... Jeg får sådan et chok at jeg skynder mig over til Taylor. Han holder om mig. Jeg føler mig tryg lige her. Det er mit nye yndlings sted. Jeg ved ikke hvad der sker med mig, men de sidste par dage er jeg blevet mere og mere glad for Taylor... Det lidt som om, vi bare passer sammen:)

Jeg vågner næste dag, på sofaen, jeg må været faldet i søvn her inden filmen sluttede. Jeg kan ikke finde Tay nogen steder, så jeg ringer til ham. "Tay? Hvor fanden er du?" spørg jeg ham i telefonen, "Jeg er taget til Indiana, ned til mine bedsteforældre, undskyld jeg ikke har fortalt det, men ville ikke vække dig..." Han lød ked af... "Tay...? Hvad er der sket?" Spørg jeg forsigtigt. "Øhm... Min, bedstemor har fået lungekræft... Og det går stærkere end lægerne havde forventet" Jeg kan høre gråden i hans stemme... "Jeg har foresten lovet Shawn, at han må bo hos os indtil jeg kommer hjem. Er det okay?" "Jaja, selvfølgelig." Det bliver vel hyggeligt...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 13, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

From friendship to relationship..Where stories live. Discover now