IN LOVE

21 0 0
                                    

Jeg kan mærke et par stærke arme, løfte mig op. Det må være enten Taylor eller Nash. Jeg bliver lagt stille og roligt i en seng, med øjnene stadig lukket. Jeg åbner stille mine øjne og Taylor's øjne møder mine. "selvfølgelig er det dig" siger jeg med et pjattet smil "hvad mener du med det?" Spørger Taylor grinene "Du kan jo tydeligvis ikke holde fingrene fra mig" siger jeg flirtene "Hmmm, det var da ikke mig der kyssede dig i bilen?" sagde han og blinkede flirtene. 

Hvad... har jeg kysset ham? i søvne? well done Harper, det er den tredje dreng du har kysset på under to døgn. Tre bedste venner faktisk. 

Jeg vågner og har det helt elendigt. Det med Cameron tynger mig virkelig, men også det med Shawn og Taylor. Jeg har aldrig været den sluty type, men det værste er nok, at Cameron bare brugte mig. Det var min første gang, det fortalte jeg godt nok ikke ham, men han har udnyttet mig! Jeg tager en snak med dem alle sammen, en for en...

Da jeg står ved Cameron's og min dør, bliver jeg lige pludselig vildt bange, for hvad han vil sige til det her. Jeg banker på og for intet svar, så jeg banker igen, men satdig intet svar. Jeg vender mig om for at gå, men idet jeg vender mig og går bliver døren åbnet af en forvirret Cameron med morgenhår og kun en morgenkåbe på. 

"Kan vi måske lige snakke?" spørg jeg usikkert. "Det kan vi vel godt" siger han og trækker let på sine skuldre. "Såååå ehm... Det der skete den anden dag?" Siger jeg med en tøven. "Ja? Det skete jo ligesom bare. Det jo bare sex." Siger han arrogant. Jeg bliver meget oprevet, det var en virkelig nedladende kommentar! "Det var ikke bare sex for mig Cameron!" siger jeg med hævet stemme. "Åh come on. Du fik hvad du ville, en epic nat med Cameron Dallas" Han siger det på en måde der for tårene frem i mine øjne... "Du sagde, at du var forelsket i mig???" Fremstammer jeg grædende. "Er du født igår? Du jo bare en ud af flere milliarder piger. Hvorfor skulle jeg dog falde for dig??" Nærmest råber han grinende. "DU UDNYTTEDE AT JEG ER FORELSKET I DIG! OG DET VAR OVEN I KØBET...." Mere når jeg ikke at skrige før han afbryder mig "Er du forelsket i mig?!" Det er næsten som om man kan høre... håb, i hans stemme? "JA, OG NU HVOR VI ER IGANG, KAN JEG OGSÅ LIGE SÅ GODT FORTÆLLE, AT DET FAKTISK VAR MIN FØRSTE GANG..." Lige der ser det ud som om hans verden bliver ruined...? 

Han ser ikke så hård ud mere. Det er som om mine ord lige som, ramte ham. Han åbner munden for at sige noget, men tøver så og det bliver ikke til noget. Jeg træder et skridt frem mod ham, i håb om han måske vil kysse mig, men hvor desperat kan man lige være?! Lige idet jeg læner mig ind til ham træder en høj rødhåret pige ud ved siden af ham....


DET HER KAPITEL ER DEJLIG LANGT! DER ER OVER 500 ORD. SÆT PRIS PÅ DET HAHA!!! HVAD MON DER SKER NÆSTE GANG?

From friendship to relationship..Where stories live. Discover now