-in your bed part 2-

26 0 0
                                    

"YOU HAVE WHAT?!?" Råber jeg op i hovedet på ham "I'm sry Harper, but I wanted to know you.. and I'm kind of in love with you" "you are what..?" Spørger jeg stille og roligt, jeg kan ik tro mine egne øre "I know we haven't known each other for more than a couple of hours, but you do something to me.. you make me feel so in love" sagde han og gik et skridt tættere på, så vi nu kun stod få meter fra hinanden, jeg havde bare lyst til at kysse ham.. vi stod og kiggede hinanden i øjnene, lige pludselig stod han få centimeter fra mig, han lænede sig ind over mig, tog fat om mit hovede med hans hænder og kyssede mig, jeg er aldrig blevet kysset på den måde før, eller jo.. af Shawn.
**advarelse, det næste der sker kan godt være meget intimt, så hvis du ik vil læse det spring videre til næste kapitel, nu er i advaret**
Cameron ligger mig stille ned på sengen uden at bryde vores kys, vi er kommet ned at ligge og Cameron ligger sig ovenpå mig, kysset bliver mere heftigt og jeg begynder stille og roligt at bevæge mit underliv op mod hans lem, han bliver hurtigt hård mod mig kan jeg mærke. Vores kys bliver vådere og vådere, jeg trækker hans bluse af og bryder lige hurtigt vores kys, mine øjne falder først på hans fejlfrie sixpack, men jeg får hurtigt øje på den store bule i hans Adidasbukser. Vi kysser igen og min hånd bevæger sig ned til Cameron's buksekant og stikker ivrigt hånden ned i hans bukser og videre ned i boksershortsende, jeg bevæger hånden frem og tilbage dernede, jeg kan hører han nyder det for han stønner helt vildt (godt vi har vores eget værelse:/) jeg bliver så tændt og tager både bukser og boksershorts af ham på en gang, han tager også mit tøj af mig, jeg har pink bh og pink trusser på.
**undertøj**

Han giver mig elevatorblikket og ser ud som om han kan lide hvad han ser

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Han giver mig elevatorblikket og ser ud som om han kan lide hvad han ser. Min bh ryger hurtigt af og det samme gælder trusserne, han finder et kondom "can I put it on?" Spørg jeg på den mest sexede måde jeg kan:/ "of course" svare han og blinker. Vi har sex og da vi er færdige ligger jeg med hovedet på hans bryst og falder i søvn sådan.

DET HER VAR ET MEGET "sexede" kapitel, hvis i vil havde mere af det så bare skriv og vis i ik vil havde mere skal jeg nok advare når der kommer noget!

From friendship to relationship..Kde žijí příběhy. Začni objevovat