Fandom İsmi!

367 31 36
                                    

Az önce Korezin'de dolanırken bu haberi gördüm ve şu an acayip mutluyum ya!

Az önce Korezin'de dolanırken bu haberi gördüm ve şu an acayip mutluyum ya!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sonunda DAY6'imiz ve bizler akıllarına geldi herhalde. Grup çıkış yapalı ne kadar oldu. Her neyse bu güzelim haberi bunları düşünerek moralimi bozmak istemiyorum.

JYP Entertainnment, hayranların 5 seçenekle sunduğu fikirleri yayımladı.

Seçenekler: Daydreamer, DAY6 anlamına geliyor ve hayranlarıyla ilerledikçe aynı rüyayı hayal edecekler. Daylight, birbirine ışık kaynağı ve enerji kaynağı  gibidir. Holiday, dinlendirici ve rahat tatil günleri gibidir. My Day, DAY6 ve hayranları birbirleri için önemlidir çünkü her gün birbirlerini doldururlar. Son olarak Sunday yani DAY6 ve hayranları birbirlerine Güneş gibi davranırlar ve haftanın 7 günü boyunca bu varlığı doldururlar.

Açıkçası Daylight ve My Day çok hoşuma gitti. My Day diye şarkımız da var zaten. Ama Sunday benim için çok özel. Sonuçta bizler kendimize Sunday dedik. Ama Sunday olmazsa My Day olsun isterdim.

Siz en çok hangisini beğendiniz?

Bu arada oylama ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum maalesef. Sadece bunlar yazıyordu Korezin'de. Ama gelişme falan olursa ben haber veririm size.

DAY6 Facts✔Where stories live. Discover now