Aldırma

10 1 0
                                    

Her şeyin en güzeline sahipdim. Yalnız gece gördüğüm kabus beni derinden etkiledi.Karanlık sadece kapkaranlık bir odada , yalnız başımaydım. Etrafımda beni izleyen ve şüphe uyandıran bir çok şey vardı . Anlam veremeden uykuya yeniden daldım. Hayatım çok değişti , artık sabah çöp değil kahvaltılık yiyecekler tüketiyordum. Spora gidiyor , alışveriş yapıyordum. Mutluydum , yeni hayatımdan çok memnundum  ama bir kişi var , işte o kişi kalbimi bi hiç yapmıştı , benim duygularımı unutan,  kendi boklarına beni kullanan adam ( babam!) . Onun bir aylık içkisi ve sigarası için ben 3 hafta yollarda mendil sattım.Sonra okuldan atıldım , param olmadığı için. Annem ve babamla okul mevzusunu konuşmam gerek , eğitimime aynı yıldan başlamak istiyordum. Annemler büyük salonda oturuyorlardı , babam gazetesini okuyor annem tabletinden işlerini hallediyordu. Annemin yanına gittim ve bir öpücük kondurdum yanağına. Annem bana :
- hoşgeldin tatlı kuşum , nasılsın ? Sorusunu sorduğunda yüzüm hafif somurtuktu.
- yush, iyi misin canım ? Umarım bir problem yoktur, dedi bende ona iyi olduğumu durumun biraz farklı olduğunu anlattım.
-anne , baba ben , ben okumak istiyorum. Siz beni evlad edinmeden önce okuldan atıldım ve her şeyi unuttum , dedim annem ve babam birbirine gülerek baktı ve babam bana:
-o işi biz hallettik hayatım , newyourk' daki özel  burswell lisesine başlayacaksın ve 11.sınıf olarak, dediğinde sevinçden havalara uçtum.  Hem bize oldukça da yakındı, ben hemen :
-  iki sokak ötedeki burswell lisesi , burdaki , yani yani aman tanrım çok teşekkür ederim. Hayallerimin lisesi orası. Ben minettarım her şey için , gerçekten 😇 dedikten hemen sonra yürüyerek git- derken annem sözümü kesti:
- saçmalama yush , seni özel şoförün istediğin yere bırakacak, dedi ben de utancımdan kızaran yüzümü yıkamak için tuvalete gittim.

Karanlık oluncaΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα