*037*

497 41 6
                                    

Noah/Demi POV

We komen aan op een apart plaatsje. Er staat een villa die omringt is door afgestorven takken. Het ziet er creepy uit.

'Waar zijn we?' vraagt Severus.

'Welkom bij Villa Riddle' zegt Dumbledore en ik slik. Ik heb dit gebouw alleen van binnen gezien. In het begin, toen ik gevangen was. Dat was een heftige tijd. Maar na 2 jaar ben ik naar Villa Malfoy verhuist. Wat ben ik Narcissa dankbaar daarvoor.

'Zijn ze hier?' Slik ik.

'Misschien, laten we daar achter komen' zegt Dumbledore en hij loopt het pad naar de voordeur op. Ik merk dat ik begin te trillen, maar toch loop ik Dumbledore samen met Severus achterna.
Dumbledore opent de deur van het huis. Het kraakt. Meteen krijg ik weer de rillingen die mijn lichaam in beslag nemen. Ik graai naar Severus hand, die ik gelukkig snel vind. Hij kijkt me verbaasd aan maar laat mijn hand alsnog niet los.

We lopen zachtjes naar binnen. Dumbledore loopt nog steeds voorop. Alle drie hebben we onze toverstokken in de aanslag. Ik zie een spin rechts van me bewegen. Ik hoor een raampje heen en weer klapperen. Ergens boven hoor ik een deur piepen.

'Er is niemand' zegt Dumbledore. Ik zucht.

'Hoezo niet?' vraag ik.

'Als er iemand was, waren we allang dood geweest of zaten we nu midden in een duel. Voldemort wacht niet af, en zijn volgelingen ook niet' zegt hij.

'U denkt dat Voldemort weer leeft?' vraag ik geschrokt.

'Je weet maar nooit waar hij toe in staat is. Hij leeft, ja dat klopt. Maar of hij in staat is om te doen want een normaal mens kan doen is alleen maar giswerk' antwoord hij. Ik slik even. Ik heb helemaal niet meer gedacht wat er zou gaan gebeuren als hij weer terugkeert. Hij zal me straffen, dat weet ik zeker. Maar hoe erg, daar kan ik alleen maar voor vrezen.

'Laten we gaan' zegt Severus. Meteen komen we in actie en lopen we de deur weer terug door. Eerst Dumbledore, dan Severus en als laatste ik. Dan wordt ineens alles zwart en hoor ik nog maar een ding. Severus die keihard verschrikt mijn naam roept.

-----
------

A/N: sorry sorry sorry dat ik zoooo lang niet heb gepost. En dat dit dan ook weer zo'n kort flut hoofdstukje is. Sorry sorry sorry. Ik post snel het volgende hoofdstuk!!!!
Xxx- Realyty

Lost parents of Jaxissa BlackWhere stories live. Discover now