*019*

565 57 8
                                    

Hijgend loop ik achter Demi aan. Dat mens kan snel lopen jo! We lopen het terrein van Hogwarts op. Ik zie verschillende mensen bij het meer liggen, ookal wordt het steeds kouder en kouder aangezien het herfst is. Ik zie professor Lupin al meteen naar buiten rennen.

'Jaxissa, je bent ongedeerd. Ik zag het op de Map Uhm.... hoi' zegt Lupin ongemakkelijk wanneer ze Demi ziet staan.

'Demi Hekler. Ik ben de moeder van Yaël Hekler, die toevallig ook in de vijfde zit. Jemig, wat ben ik hier lang niet geweest' zegt Demi en ze schut Lupin de hand.

'Nee dat zal best. Leuk je te ontmoeten Demi' zegt Lupin met een grijs op zijn gezicht. Ik kijk de twee raar aan. Het lijkt alsof ze elkaar al kennen. Ineens schiet me iets te binnen van de Map.

'Professor, ik heb een vraag over de Map. Voordat we hem aan Harry gaven hadden Fred, George en ik de Uhh ja makers van de Map opgeroepen door hun namen te zeggen en toen verschenen ze ook. Maar alleen Dangel zei niks maar verscheen wel. Hoe komt dat?' vraag ik en ik zie Lupin moeilijk slikken. Ik kijk naar Demi en zij staart raar voor haar uit. 'Uhh sorry die vraag was heel random ik vraag het wel een andere keer. Bedankt voor het laten gaan en brengen naar Hogwarts Demi Hekler' zeg ik en ik sprint snel weg.

Awkward...

Ik zie George en Fred bij het meer liggen snel sprint ik naar ze toe.

'Kiekeboe' zeg ik en ik plof tussen hun in.

'Jackie!!!' Roepen ze tegelijk en ze geven me een knuffel.

'Kunnen jullie alsjeblieft niet alles hetzelfde doen?' zucht ik vermoeiend.

'We zijn een tweeling Jackie dat weet je toch?' Zegt Fred op een duhh-toon en hij rolt met zijn ogen.

'Ik wil ook een tweeling zijn' zeg ik mopperend en ik ga met mijn armen over elkaar zitten.

'Tweeling zijn is niet altijd zo leuk hoor' zegt George.

'Nee inderdaad' beaamt Fred zuchtend.

'Ik bedoel wij hebben nooit een momentje voor ons zelf door dit joch hier' zegt George en hij trekt een pruillip.

'O nou sorry hoor ik ga al' zegt Fred quasi-geshockt en hij staat op en loopt weg. Ik begin te lachen en ga tegen George aanliggen. We zijn Fred naar Leo lopen en al snel komen Joshua en Ilya aangerend met.... raad eens drie keer wie???

'SNUFFLES!!!!' Roep ik keihard waardoor iedereen natuurlijk weer omkijkt. Ik zwaai even naar Lupin en Demi en blij zwaaien ze terug. Lupin fluistert wat is Demi's oor en weer lijkt Demi geschonkeerd.

'Heey Snuffles' zeg ik wanneer de hond op me springt en ik begin hem te aaien.

'En meteen is ons momentje voorbij. Ik ga ook wel naar Leo en Fred toe' zegt George beteuterd.

'Sorry George' zeg ik zielig en hij geeft me een vlugge zoen. Dan loopt hij ook weg zijn broer achterna. Joshua en Ilya komen naast mij zitten.

'Waar was je net? We konden je niet vinden? Je leek wel van de aardbol afgevallen ofzo' zegt Joshua en ik begin te lachen.

'Nee ik was meegenomen door die ene Kye Pettigrew. Je weet wel de zoon van Peter Pettigrew' zeg ik en ineens begint Snuffles te grommen.

'Die was toch dood? Dat was toch de reden waarom je vader in Azkaban zat?' vraagt Ilya verbaasd en ik knik. Snuffles komt op mijn schoot zitten en ik ga verder met hem te aaien.

'Mijn vader is onschuldig denk ik, Peter Pettigrew heeft zijn eigen dood in scène gezet en de schuld op mijn vader geschoven, denk ik dan he?! Alleen ik heb geen harde bewijzen want ik kan Peter niet zomaar meenemen naar het Ministerie jammer genoeg. Maar goed ik was aan het vertellen jongens' zeg ik en ik neem even rustig een adem pauze. Snuffles ligt rustig op mijn schoot, maar hij slaapt niet. Hij ligt heel vredig. 'Ik was daar in die kamer en ze brabbelde over iets dat ze wisten wie mijn moeder was' zeg ik en meteen schiet de kop van Snuffles omhoog waardoor ik achter val.

'Auw! Snuffles deed ik iets verkeerd ofzo' mompel ik boos en ik ga weer overeind zitten. Dit keer gaat Snuffles maar mooi naast me liggen.

'En toen moest die Kye dus mijn zogenaamde moeder halen terwijl ik had van Lupin gehoord dat ene Noah mijn moeder is. Toen kwamen ze aanzetten met ene Demi Hekler. Kijk die vrouw met wie Lupin nu aan het praten is' zeg ik en ik wijs naar Lupin en Demi. Op dat moment kijk ik iets naar beneden en zie ik Snuffles in een rap tempo naar Lupin en Demi toerennen. Ik wist niet dat die hond zoveel energie had.

'Rare hond' zegt Joshua en ik knik.

'En Demi Hekler heeft me dus gered van die kwallen en me hier heen gebracht' Ik zie Snuffles op Demi springen en Demi knuffelt de hond. Ik begin te lachen, wat een raar gezicht is dat.

----
Blijf voten en commenten!!!!

Lost parents of Jaxissa BlackDonde viven las historias. Descúbrelo ahora