Capitolul 4

6K 179 6
                                    

Joi dimineata am facut rost de o scutire pentru toata saptamana pe caz de raceala, iar Josh la fel. Oricum ratasem ziua de ieri si avand in vedere ca eram, de acum, pregatita pentru orice examen final, nu ma stresez ca o sa lipsesc inca 2 zile.  

Nu ma puteam gandi la nimic altceva decat la cum voi reactiona cand il voi vedea iar pe James. Vreau sa-i sucesc gatul, dar probabil nu va iesi nimic bun din asta. Vreau sa ma grabesc, dar mi-e frica sa nu dau totul peste cap si sa pierd si ultima sansa in gasirea Laurei.

M-am dus cu Josh sa vedem un film, apoi la cumparaturi si intr-un final, pe la ora cinci, ne-am plimbat prin parc pentru a-mi limpezi mintea. 

La ora sapte, cand am ajuns acasa, mi-am facut un dus, m-am imbracat destul de lejer si am plecat la Mosty's. Am vorbit cu un chelner de acolo si m-am interesat de Sarah. Se pare ca nu a venit de dimineata si nimeni nu a vazut-o din seara aia. Sunt sigura ca au eliminat-o. Biata fata, era tanara, putin cam prea curioasa, dar ii sunt datoare pentru ca am ajuns sa stiu cine e seful localului.

Cand am ajuns barul era gol. Destul de ciudat, asta se intampla foarte rar. Doar daca nu e o intrunire. Ne-am dus la subsol unde i-am vazut pe baieti in jurul unei mese, jucand poker. 

-Hei. Am salutat amandoi in acelasi timp. Cum a mers cu transportul?

-Am scapat ca prin urechile acului. Imediat dupa ce ne-au dat OK-ul  ca suntem curati a aparut generalul Gregory si a vrut sa ne verifice, dar Mike ne-a salvat, spunand ca daca nu ajungeam cu comanda pana la ora unu noaptea aveam sa ne pierdem contractul. N-au mai insistat, ci ne-au lasat sa plecam, uar noi am peofitat si ne-am luat talpasita. Chris, cel care ne-a povestit i-a dat o palma pe spate lui Mike si toti l-am felicitat pentru ingeniozitatea de care a dat dovada. Voi ati vandut marfa? 

-Pe toata, si mai avem o comanda mare pentru maine seara. Fiul lui Vince e dependent de noua ta reteta. Glenn este un student la medicina si ne compune mereu noi tipuri de droguri, care mai de care mai pacatoase. Mai sunt Ed si Ben care le fabrica, iar Chris impreuna cu Mike le transporta. Eu si Jo' le vindem prin cluburi sau cunoscutilor care provin din familii bune si care-si permit sa cumpere o cantitate considerabila. 

Dupa ce ne-am luat comanda si cantitatea saptamanala pe care o vindem, am mai ascultat cateva povesti despre fii vedetelor care cumpara droguri in prostie si am plecat. Josh a luat masina si s-a dus intr-un un club sa faca rost de clienti, iar eu am decis sa o iau pe jos acasa. M-am asezat pe o banca in fata casei si mi-am masat tamplele. Poate nu aveam sa-l mai vad niciodata pe James, poate nu voia sa se riste sa o mai vada pe tipa care i-a aflat identitatea. Nu stiu ce sa zic despre ultima varianta.. M-ar fi eliminat si pe mine cel mai probabil decat sa ma lase sa scap cu informatia. Afundata in  gandurile mele de abia mi-am auzit telefonul care suna de ceva vreme. 

-Da?

-Hei, Maya. Sunt James. Ai planuri asta-seara?

-Nu chiar. Pot face niste reprogramari. Ce ai in cap?

-Nimic special. Cina la mine acasa la 9? Gatesc eu.

-Aham,  suna bine. 

Dupa ce mi-a dictat adresa am luat un taxi si am ajuns cu cateva minute mai devreme. Am platit si am urcat intr-un bloc recent construit. La etajul zece se afla apartamentul lui. Presupun ca e doar unul dintre locurile unde isi aduce fetele cu care nu s-a culcat din prima si le impresioneaza cu talentele lui culinare.

Poate nici nu se streseaza sa gateasca, ci are un om care-i pregateste mancarea si care pleaca inainte sa ajunga "victima". Am ciocanit si mi-a raspuns James, imbracat intr-un sort si cu urme de sos de rosii si faina, cred, pe fata . Am intrat, m-a condus pana in sufragerie unde avea masa pregatita, iar el s-a dus la bucatarie sa se aranjeze si sa aduca mancarea.

Angel body, demon soul (+18)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum