Παρτ 23

3.2K 212 43
                                    

Το τραγουδι ειναι παλιο και γνωστο αλλα ταιριαζε παρα πολυ με αυτο το παρτ.. ακουστε το ενω διαβαζετε.. enjoy ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σαμανθας ποβ

Ειχα αποφασισει πως θα προσπαθουσα να διαβασω.. επρεπε να περασω αυτη την φορα.. δεν θα ηταν και τοσο δυσκολο.. ηταν γνωστο πως επειδη τα παιδια εδιναν πανελληνιες οι καθηγητες τα βοηθουσαν.. απλα επρεπε να διαβασω λιγο απο τωρα, ειχαμε αρκετο καιρο μεχρι τις εξετασεις αλλα επρεπε να ξερω πανω κατω τι μου γινεται σε καθε μαθημα..

Αυτη την φορα αποφασισα στο σχολειο να φερω ολα τα βιβλια για τα μαθηματα που ειχαμε.

Τα δυσκολα ομως δεν ειχαν αρχισει ακομα.. επρεπε να προσεξω 40 λεπτα ακριβως για 7 διαφορετικα μαθηματα.. αλλα επειδη ειχα γυμναστικη 6.

Η μερα μου ομως αρχιζε καλα αφου ειχα την Μεγκαν πρωτη ωρα..

Το ονομα της ακουγοταν καπως.. καπως ωραια..

Στον δρομο μου για το σχολειο περπατουσα στο πεζοδρομιο και προκειμενου να περασει καποιος που ερχοταν αντιθετα εκανα ακρη. Περνωντας απο διπλα μου με εσπρωξε καταλαθος με αποτελεσμα να συρθει το χερι μου σε καποια χορτα που ειχαν και αγκαθια.

"Χιλια συγγνωμη" τον ακουσα να λεει και αφου τον βεβαιωσα πως ημουν καλα εφυγε.

Κοιταξα το χερι μου διοτι με ετσουζε και ειδα καποιες μικρες πληγες που ηταν κοκκινες με λιγο αιμα. Βγαζοντας ενα χαρτομαντιλο απο την τσαντα μου τις σκουπισα γρηγορα και εφυγα χωρις να δωσω σημασια.

Φτανοντας στην ταξη μου καθησα στην θεση μου και αφου καθησε διπλα μου και ο Αγγελος καναμε και οι δυο την ιδια κινηση βγαζοντας το βιβλιο και το τετραδιο (στο μονο μαθημα που ειχα τετραδιο).

"Τι κανεις;" ρωτησε παραξενεμενος.

"Βγαζω το βιβλιο μου;" ρωτησα και εγω αφου ηταν προφανες..

"Βγαζεις βιβλιο; και τετραδιο; απο ποτε;"

"Πρεπει να περασω" απαντησα γελωντας.

"Παραξενα πραγματα" ειπε και γελασαμε και οι δυο.

Δεν αργησε να μας κοπει το γελιο ομως καθως μπηκε μεσα καποια που με πηρε μερικα δευτερολεπτα για να καταλαβω πως ηταν η Μεγκαν.

Φορουσε μαυρα τακουνια, μαυρη φουστα ψιλομεση κολλητη αναδεικνυοντας τις καμπιλες της, ενα πουκαμισο απο μεσα και το καλυτερο; τα μαυρα μαλλια της ηταν κομμενα λιγο πιο μακρια απο το καρε, σπαστα.

Το Κορίτσι Με Την Κουκούλα(Girlxgirl)(Teacherxstudent)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang