3

1K 22 2
                                    

Nog 2 uur. Dan zijn we uit. We zijn nu op de bovenste etage in  lokaal 374. Onze aardrijkskunde docent deelt blaadjes  uit zodat we kunnen beginnen met de tekenopdracht. We moeten een tekening maken van Nepal en eromheen nuttige informatie schrijven.

Nog 2 jaar. En dan ben ik klaar met school. Ik doe nu vmbo-t en ik denk eraan om daarna nog havo te doen.

Wat wel zo is is dat we volgend jaar naar een ander locatie gaan. Waar ik dus totaal geen behoefde aan heb.

Ik weet niet wat er gaande is maar Marokkanen hebben mij nooit gemogen. Vroeger op de basisschool waren hun zeg maar een gehele squat en ik was het ene meisje dat altijd alleen ging puzzelen. 

En volgend jaar moet ik en nog andere vmbo-t leerlingen naar een andere locatie waar bijna alleen maar Marokkanen zijn. Omdat er ze3ma (zogenaamd) geen ruimte is voor ons volgend jaar. Help.  

Samen met Dominique maken we de opdracht. Zij zit tenslotte naast me en aangezien het een opdracht om het met 2 tallen te maken heb ik geen keus. Het is niet dat ik haar niet mag, maar ik had het liever alleen gedaan.

****************************
Vandaag 1/8 met alleen slaapuren. We hebben een nask docent en geloof me, als je midden in zijn les in de klas rondkijkt zie je echt alleen maar leerlingen die half slapen half luisteren de les volgen.
Maar ik heb het overleefd.
Byyyyy

Verkracht (deel 1)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt