Προλογος

317 81 9
                                    

Νεα Υορκη....

Βραδυ, τα φωτα της πολης ειναι αναμενα. Μπορεις να ακουσεις τη φασαρια απο τον κοσμο στους δρομους. Η γαληνια ησυχια καταστρεφεται απο τους ηχους πυροβολισμων. Ενα μαυρο βαν κυνηγιεται απο εξι μηχανακια.

Μεσα στο βαν επικρατει κλιμα αγωνιας και φοβου.

"Ειναι ακομα πισω μας Λιζ!"
Ειπε φοβισμενος ενας μυωδης αντρας κρατοντας ενα μεγαλο οπλο.

Η αστυνομος Λιζ Μπραουν ηταν πισω απο το τιμονι προσπαθοντας να απομακρινει το βαν απο τις μηχανες κρατοντας ταυτοχρονως το οπλο της με το αλλο χερι.

"Το ξερω το ξερω, κανω οτι μπορω!"

Ο αστυνομος Νικ Τζοουνς ειναι καθιστος στο πισω μερος του βαν και αιμορραγει απο το ποδι. Κραταει ενα κουτακι με παυσιπονα και μια γαζα, ετοιμος να δεσει το ποδι του.

Ενας απο τους μηχανοβιους πηγε αρκετα κοντα στη θεση του οδηγου ετοιμος να αρπαξει την Λιζ. Εκεινη γυρισε το κεφαλι της και πατησε την σκανδαλη.

"Γαμωτο, ξεμεινα!" Φωναξε η Λιζ

O αντρας που ειναι πισω εβγαλε ενα κουτακι με σφαιρες και το εριξε στην Λιζ. Το κουτακι προσγειωθηκε αναμεσα στη θεση του οδηγου και του συνοδηγου.
Η Λιζ τεντωθηκε, το επιασε, εβγαλε μια σφαιρα και την εβαλε στο οπλο κρατοντας με το αλλο χερι το τιμονι. Το οπλισε και πυροβολησε τον αντρα στο μηχανακι.

Ομως η προσοχη της εφυγε απο το δρομο. Κοιταξε μπροστα αλλα ηταν αργα.
Το βαν τρακαρε με δυο αυτοκινητα και αναποδογυρισε. Τοτε ολα παγωσαν.....

"Το ονομα μου ειναι Νικ Τζοουνς και παιζω σημαντικο ρολο σε αυτη την ιστορια. Οχι δεν ειμαι ο μυωδης αντρας με το τεραστιο οπλο που πυροβολει απο το πισω μερος του βαν. Ειμαι ο κακομοιρης που αιμορραγει και ειμαι ετοιμος να βγαλω μια σφαιρα απο το ποδι μου." Αφηγηθηκε ο Νικ

"Η πανεμορφη κοπελα στη θεση του οδηγου ειναι η Λιζ Μπραουν."

"O αντρας με το δολοφονικο βλεμμα στο προσωπο του ειναι ο Κιτ Γκαρκον ή κατι τετοιο."

"Ειναι Γκαρσια!" Τον διορθωσε ο αντρας

"Ε! Ποιος αφηγειται την ιστορια;" ειπε ο Νικ

"Τοτε να την λες σωστα!"

"Καλα, τελος παντων. Ο Κιτ δουλευει σε μια μυστικη υπηρεσια πρακτορων η οποια μας βοηθαει. Οι αντρες με τα μαυρα ρουχα στις μηχανες προσπαθουν να σκοτωσουν την Λιζ και εμενα εδω και λιγες εβδομαδες."

"Τωρα θα ρωτατε, 'γιατι;' Ειναι αστειο γιατι και εγω το ιδιο σκεφτομουν. Λοιπον, ολα αυτα συμβαινουν γιατι αυτοι οι τυποι προσπαθουν να παρουν αυτο!
Οχι αυτο, ή αυτο. Αυτη ειναι μια τσιχλα, και ενα καπελο. Αχα! αυτο το μικρο φλασακι."

"Αυτο το πραγμα, αυτο το ΜΙΚΡΟ φλασακι ειναι ο λογος που μας κυνηγανε. Το ξερω, τι θα μπορουσε να κανει ενα τοσο δα πραγματακι; Και επισης πως απεκτησα τη σφαιρα στο ποδι; Λοιπον, για αυτο θα χρειαστει να παμε πισω στην αρχη, ξερετε, ΠΡΙΝ αρχισει η διασκεδαση."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Αυτος ηταν ο προλογος για να παρετε μια ιδεα για το πως θα εξελιχθει η ιστορια. Ελπιζω να σας αρεσε

ΜISSION IMPOSSIBLEWhere stories live. Discover now