13.

131 12 0
                                    

      „ Lidi vstávat! Musíme se jít najíst a připravit.“ probouzela nás Lilly. Všichni jsme byli vzhůru a jedli jsme. „ Amm Lilly pujdeš na chvilku se mnou?“ Zeptal​ jsem se nervózně. „ Ano.“ odpověděla prostě.
      Šel jsem s ní k tomu místu kde jsme se poprvé potkali. „ Pamatuješ? Tady jsme se poprvé potkali.“ „ Ano tady jsi mě zachránil. Ještě jednou ti za tu záchranu děkuji, ale co si mi chtěl ??“ tak a je to musím to říct​. „ No emm... víš... no já... já jsem se do tebe zamiloval.“ řekl jsem a zahleděl se na své boty jako by byly velmi zajímavé. „ Blackie já...já nevím co říct já“ objala mě a pak mi dala pusu. „ Já tebe taky.“ řekla a já byl štěstím bez sebe.
      Když jsme se vraceli do tábora povídali jsme si a drželi jsme se za ruce. Ostatním to zřejmě nevadilo.
      Byl už večer a mi jsme šli tichým městem k 'budově zkázy'  jak jsme jí pracovně nazvali. Byli jsme už u ní. Vlezli jsme dovnitř vše šlo podle plánu. Když jsme došli, přez pracovníky a ochranku, do patra kde byli zavření lidi, Neko atd. tak jsem si  všiml jednoho kluka. Měl jedno kočičí ucho a pásku přes jedno oko. Byl úplně v zadu. „ Hele otevírejte klece od předu já du od zadu.“ pošeptal jsem a šel za tím klukem. „ Hej seš vzhůru? Slyšíš mě ? Pomůžu ti.“ řekl jsem a otevřel jsem jeho klec. Když sem jí otevřel ten kluk se na mě podíval svím okem a už, už na mě chtěl zaútočit ale ozval se něčí hlas. „ Same?? Same?!“ byla to Leiko. „ Ach bráško tolik si mi chyběl... co ti to provedli??“ zeptala se a objala ho. Ohlédl jsem se kde je Billy a ten držel malé štěně, které nejevilo známky života. Přišel jsem k němu a dal mu ruku na rameno. „ Byla tak malá..“ řekl a na konci se mu zlomil hlas. „ Tvoje sestra?“ zeptal jsem se opatrně. On přikývl. Ti lidé jsou fakt odporní, je mi z nich zle. „ Tak šup všichni běžte za Lilly ta vás od tud odvede a Same jestli chceš jít s náma tak můžeš.“ řekl jsem a všichni jsme vyrazili. Když přišla Lilly a řekla že jsou všichni v bezpečí vyrazili jsme k šéfovi....

BlackieOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz