12.

160 10 0
                                    

      Uběhlo pár týdnů a je to tady. Zítra je den D. Zítra jdeme pomstít Lilliiny uši a ocas. Lilly je docela nervózní. Je to na ní vidět.
 
Pohled Lilly

      Tak jo zejtra jdeme tam. Zejtra už zejtra. Sem příšerně nervózní a snažím se to nedat na jevo, ale asi nejsem tak dobrá. „ Jdu se projít.“ řeknu ostatním a vyrážím na moje místečko. „ Ach jo co to dělám?? Proč sem nervózní?? Ach bože za co??!!"  Ptala sem se sama sebe. Dala sem si hlavu do dlaní a přemýšlela.  Na jednou mě něco polechtalo. Byla to černá kočka.vzala jsem si ji na klín a přemýšlela. Přemýšlela jsem nad mým životem.
    Nevím proč, ale začala jsem té černé kuličce co na mě ležela vyprávět můj příběh.„ Měla jsem milující rodiče. Mamka čekala miminko. byla jsem šťastná, ale prostě ne. Musela jsem utéct. Utéct od mojí mamky, taťky a možná sestřičky nebo bratříčka. Potom mě chytli mučili a dělali na mě pokusy a když jim to nevyšlo tak mě chtěli zlomit. Snažili se, ale marně. Pak je napadlo že mi odoperujou ocas a ouška. Když jsem zjistila co mi udělali byla jsem agresivní a tak mě vykopli. A tak jsem žila na ulici. Pak jednoho dne mě uviděli ti co mi uřezali uši a ocas. Rozběhli se za mnou ale zachránil mě nějaký pár. Když jsem se druhý den probudila zjistila jsem, že to byli moji rodiče. Zjistila jsem že mám sestru. Za dva dny mi taťka oznámil, že mamka měla rakovinu a zemřela. A také mi řekl, že není můj pravý otec. To jsem nevydržela a vykopla ho. Nevím proč... Prostě jsem byla naštvaná. Zůstala jsem jen se sestrou. Když jsem s ní šla na procházku tak mi chtěli udělat něco hrozného, ale moje sestra mě zachránila jenže to nepřežila. A pak jsem potkala Blackieho. Nejlepší Neko kterého jsem potkala.... Mám ho ráda možná i víc nevím.

Pohled Blackieho

       Když se Lilly dlouho nevracela šel jsem se podívat na její oblíbené místo. Uslyšel jsem její hlas tak jsem se přeměnil na kočku a šel za ní. Seděla na zemi s hlavou v dlaních. Šel jsem​ za ní a polechtal jsem jí s mým ocáskem. Ona se na mě koukla a vzala si mě na klín. Začala mi povídat svou minulost.
    A pak mluvila o mě. Říkala že mě má ráda, možná i víc, prý neví, ale já vím. Já se do ní zamiloval od té chvíle kdy jsem jí poprvé spatřil. Někde uvnitř mě jsem to cítil, ale až teď jsem si to dokázal přiznat. Já miluju Lilly a musím jí to říct ale né neska až zítra....

Tak jo rozepsala jsem se docela hodně. Kapitoly budu vydávat každý týden, ALE buď jednu dlouhou kapitolu a nebo kratší a on jeden den podle toho jak budu mít čas, náladu a inspiraci.

BlackieWhere stories live. Discover now