Fetele cu ..droguri

6 1 0
                                    


-Ajutoor!! Striga ea in timp ce eu caut un mod de a iesi de aici .

-Cine crezi ca ne va auzii aici! Ajuta-ma sa deschid geamul ii spun

-E imposibil !

Incercam sa deschidem geamul , dar degeaba .Un zgomot destul de puternic se apropia tot mai tare de noi

-Clara , ce faaci ,spun , cand vad ca aceasta a spart geamul

-Am iesit impreuna fugind inspre masina .In spatele nostru se vedea o umbra dar eram prea speriate sa vedem ce este . Ne urcam in masina si pornim rapid , si nu ne oprim din condus pana in Mexic.

******

-10$ spune chelnerita in timp ce ne dadea 2 cafele

Ii dau banii , si continui sa conduc inspre scoala mea veche.

-Ok , deci esti sigura ca nu e nimeni acolo acum , ok ok paa Xonia

Termin convorbirea cu Xonia si intru in scoala . Clara sta de paza in masina in timp ce eu caut dosarul . Intru in cancelarie unde vad un sertar mare . Il deschid si acolo erau toate dosarele celor din anul meu .Imi caut dosarul , cand aud niste voci care vin inspre cancelarie . Ma ascund dupa birou , cand vad ca intra o fata , impreuna cu directorul . Incep sa se sarute , si sunt destul de sigura ca aceea e minora . Ies din camera fara probleme , deoarece ei erau prea ocupati sa ma vada . Urc innapoi in masina si respir usurata

-Brigitte !? , spune Clara

-Da , ce e ?! de ce nu mai anuntat ca cineva a intrat in sala

-Cineva ne-a furat posetele , si odata cu ele si banii si telefoanele!!

-Cum adica ...si acum cum ne vom intoarce , cu ce vom platii taxa pentru intrarea din Mexic in L.A !!

-Domnisoarelor !! bate cineva in geamul masinii noastre

-Da , care este problema ?! spun enervata de barbatul de varsta medie ce sta in fata masinii noastre

-V-am vazut furand dosarul . Dar desigur , daca mi-ati face o favoare , as putea sa uit ca v-am vazut

-Aveti vreo dovada , il intreb , si el imi arata o poza cu mine in timp ce furam din bunurile scolii

-Si ce ati vrea sa facem ?! intreaba Clara speriata

-Doar sa duceti pliculetul asta pe pista din Acapulco , sigur stiti unde este daca sunteti din zona, zice in timp ce trage cu ochiul intr-un mod creepy

Aprob din cap in timp ce Clara se uita la mine , si acceptam oferta pentru a nu avea probleme si cu politia , deoarece , ai nostrii nu stiu ca suntem aici

Ajunse acolo , vedem multa lume .Fete care sunt mai mult dezbracate decat imbracate . Baieti cu masini tunate , cu motociclete , care pariaza la ceva curse.

-Hey ! Voi trebuie sa fiti fetele care le-a trimis Johnny cu drogurile

-Cu drogurile , spunem la unison , realizand ce este in pliculetul dat

-Dar ce credeati , ca este ceai , spune el razand de noi

Ii dau pliculetul , si ma trezesc sa il intreb daca stie de unde am putea sa imprumutam niste bani , ca sa putem pleca acasa .

Se uita ciudat la noi , si spune ca nimeni nu ne va imprumuta bani de aici .Dar ne propune sa participam la curse , pt castigare lor.

*****

Acum ma aflu intr-o masina de a lui , realizand ca voi face cea mai mare greaseala a mea. Conduc doar de un an , si desi stiu sa conduc bine , asta nu e indeajuns pentru a participa la o cursa . Mai demult ma intreceam cu prietenii mei , dar nici intr-un caz intr-o cursa adevarata

-Poti sa o faci ! e ultimul lucru care il mai aud

3..2..1 si toate masinile pornesc rapid , lasand in urma un nor de praf

Cursa incepe , si in momentul asta , singurul lucru care il doresc e sa scap cu viata .Trec de prima curba cu bine , fiind a 5-a .Continui cursa , concendrandu-ma la drm .Trebuie sa recunosc . Se simte genial .Toata andrenalina asta care imi curge prin sange acum . Nu m-am mai simtit asa de mult . Trec pe langa fratele meu si sunt aproape sigura ca ma recunoaste.

Matteo'pov

-Aia nu e sora-ta ,ii spun lui Lucas , dar nu ma aude .E prea concentrat sa se uite dupa fata bruneta, Clara care o aclama pe Brigitte .

Hotarasc sa ma duc la linia de final , si sa vad ce face ele doua intr-un loc asa periculos . Si mai bine spus , de ce participa la curse .

-Ma duc pana la linia de final ,ii spun lui Chuck , si ma grabesc sa ajung innaintea masinilor

Brigitte'pov

Mai am putin si termin . Era sa ma accidentez de cateva ori , dar am scapat . Mai am de luat o curba si termin. Momentan sunt a treia . Apas pe acceleratie si intorc volanul . Am resuit ! Am reusit sa termin cursa , si sunt intreaga . Cobor din masina , dupa ce toate masinile au ajuns , si ma uit la persoana care a ajuns prima . E o fata . As putea recunoaste parul asta dintr-o mie .

-Hei tu , roscato ! strig catre ea in timp ce ma apropii


Hei !! Stiu ca nu am mai postat de mult dar nu am avut timp . O sa incerc sa pun cate un capitol pe saptamana cel putin . Multumesc pentru voturi si pentru ca imi cititi ,,cartea,,

O nouă ziWhere stories live. Discover now