,,E DOAR TEQUILA,,

28 3 0
                                    



           Stau si aștept la semafor .Dacă am învățat un lucru astăzi , este că traficul din L.A este super aglomerat.În sfârșit se schimbă culoarea și pornesc , prin minte trecându-mi milioane de gânduri . Urmează să mă mut , din nou . Părintii mei s-au despărtit ,acum cativa ani , eu rămânând cu mama , iar fratele meu Lucas cu tata, iar acum deoarece ei s-au impăcat ne mutăm impreuna , la casa unde locuieste tata cu fratele meu . Mai am o soră mai mica , dar ea invata la un internat , deoarece fiind talentata la desen , a decis sa isi cultive talentul .

           Acum urmeaza sa ajung la casa in care mă voi muta ,unde fratele meu ma asteapta ,in timp ce parintii mei s-au dus intr-o ,,a doua luna de miere,, dupa cum spun ei , si singurul lucru de care am chef este sa trag un pui de somn .As merge intr-un club , dar una dintre cele mai bune prietene ale mele, Emma , locuieste in Mexic , iar cealalta , Xonia, ajunge doar peste 2 saptamani ..deci prefer sa stau acasa . Xonia se muta in L.A , la bunicii ei , care s-au hotarat sa o creasca din cauza ca parintii ei nu aveau grija de ea deloc .

Parchez masina in fata casei de unde se aude muzica puternic . Am impresia ca am gresit casa si ma mai uit odata la adresa . Văzand ca aceasta este casa ma hotarasc sa intru . Innainte sa apuc sa apas pe clanta , cineva deschide usa facandu-mi semn sa intru .

-Cine esti tu ?Si mai degraba cine a organizat o petrecere aici ? țip la baiatul care sta in fata mea tinand o sticla de bautura in mana

-Lucas a organizat-o ...totusi de ce ai veni la o petrecere daca nu stii cine a organizat-o ?! Si tu cine te crezi sa apari aici sa urli asa la mine -imi raspunde baiatul usor enervat dar totusi cu o nota de ironie

-Sunt sora lui Lucas si ..spun eu dar baiatul ma intrerupe

-Si ai de cand sa opresti petrecera sau ce ....tipic persoanelor de genul tau , spune un alt tip care apare din spate enervandu-ma la culme

Hah ....persoanelor de genul meu ..nici macar nu ma cunoaste si spune asta , cat tupeu !

-Nu , nu am de cand sa opresc nimic ..spun hotărâtă in timp ce i-au sticla din mana baiatului care mi-a deschis si ma pierd prin multime .

Muzica suna la maxim , iar eu dansez , constienta de faptul ca nu mai am mult si ma imbat .Nu obisnuiesc sa beau , dar de data asta am zis sa ,,o fac lata,,.

In timp ce dansez , un baiat inalt da peste mine , varsandu-si paharul peste mine . Ma uit mai atent si e tipuș care ,,m-a insultat,, acum cateva ore .

-Nu vezi pe unde mergi !!strig la el enervata

-E doar tequila , spune ,dandu-si ochii peste cap

Trece pe langa mine , nepasator , continandu-si drumul , iar acum , singura rochita pe care o am la mine momentan , este uda .

M.am hotarat sa merg pana in bucatarie , sa imi mai limpezesc putin mintea , si dau din greseala peste cineva .

  Bună !! Aceasta este prima mea carte si sper sa va placa ! Pe viitor vor exista capitole mult mai interesante, acestea de la inceput fiind mai mult introductive .                                           Daca v-a placut , v-as ruga sa imi dati un vot sau comentarii  , deoarece ma incurajeaza  si ma ajuta foarte mult

O nouă ziWhere stories live. Discover now