Capitolul II Viata este cu adevarat o tarfa.

29 0 0
                                    

Okeeeei Ciocolata la aparat,am venit cu capitolul doi dupa un tipm luuuung,si sper sa va placa,va rog daca il cititi lasati un vot si un com please! 

Peace.

Cassandra Adamas Pov.

Cu o saptamana in urma

Am intrat pe acea straduta laturalnica incercand parca sa imi stapnesc pornirile poate mult prea masochiste pentru ceilalti. Aveam o stare de rahat si tot ce voiam era sa simt putin praf magic. Trebuia sa consum ceva inainte sa ma sinucid dracului.

Asta nu i-ar convenii a tot linsitului meu frate. Ce sa spun el a fost mereu in centrul atentiei,el era mereu perfect pentru parintii mei.

Am oftat tragand cu disperare din tigara mea incercand sa ma calmez totul mergea prost,si imi venea cumva sa vreau sa scap de toate astea. Doar ca nu puteam eram mai mult decat constienta ca ai mei vor suferii daca eu voi face o prostie.

Am oftat si am auzit zgomot,roti tocite si infranate venind din spatele meu.

M-am ascuns dupa un tomberon probabil ca era si am ascultat. Nu pot sa neg eram speriata,adica cine mai putea fi pe o straduta laturlanica la ora asta?! Dah pana si eu imi dadeam seama ca ceva nu era in regula. Trebuia sa o sterg de pe aici,doar ca era mult prea tarziu. SUV-ul deja parcase si dou matahale iesire din ea tarand dupa ei un barbat de varsta medie si par carunt.

Nu am auzit ce au vorbit pentru ca inima imi batea in urechi,si practic eram prea speriata ca sa ma pot concentra pe ceva.

Apoi totul se intampla mult prea rapid,unul din ei scoase pistolul si apasa pe tragaci impuscandu-l pe acel barbat direct in cap.

Mi-am dus mana la gura muscandu-mi degetul inelar pana la sange pentru a nu tipa,si am simtit lacrimi fierbinti pe obrajii mei. Asta nu trebuia sa se intample,si clar nu trebuia sa o fi vazut.

Am alergat cat de repede am putut,insa proasta de mine aveam tocuri si acel zgomot se auzii cu ecou.

-Cine e acolo?! Tipa unul din ei alergand cu mare viteza spre mine,am tipat si am alergat mai tare,imi era frica si adrenalina care imi pulsa in vene acum era mai tare ca orice drog posibil.

Am respirat usurata cand am ajuns pe o strada populata si m-am dus acasa cat am putut de repede punand alarma.

Si l-am sunat pe fratele meu pentru prima data de cand ne certaseram.

-Alo Peter? Am probleme…

In prezent.

Ceasul suna ca disperatul si m-am ridicat in sezut oprindu-l cascand de zor.

Trecuse o saptamana de la acea blestemata noapte si Peter mi-a spus ca voi fi protejata,parea atat de protector la telefon,oare chiar se schimbase? Imi era dor de vechiul Peter.

Am oftat dandu-ma jos din pat si mi-am ales hainele pentru azi. O fusta scurta,cizme pana la genunchi si tricoul meu preferat albastru.

Era inca toamna asa ca am sa ma bucur de ultimile raze de soare.

Am mancat repede ceva cereale cu lapte si am plecat spre scoala. M-am intalnit cu gasca mea de prieteni,care bine inteles ca stateau cu mine doar pentru banii mei si am asteptat sa se sune.

Aveam mate prima ora,sic a nu m-as fi rugat sa nu se mai sune,dat fiind ca tangenta mea cu matematica nu era una buna.

-Fataaa nu am chef de mate hai sa chiulim.

Spuse Elena tipa care probabil ca era cea mai infumurata pe care o cunoscusem in toata viata mea.

Voiam atat de mult sa nu aflu aici,voiam atat de mult sa plec sa fac altceva,mai bine nici macar nu mai existam decat sa fac umbra pamantului de geaba.

Am auzit rotiile unei masini scartaind si m-am panicat avand un sentiment de dejavou insa nu mi-a intors capul eram mult prea intepenita.

Am simtit o mana ferma pe bratul meu tragandu-ma si am incercat sa ma opun,chiar daca eram intepenita,m-am linstit cand auzit acea voce pe care o auzisem de atatea ori la telefon cand vorbea fratimiu cu el punandu-l pe speaker,el nu stiuse niciodata asta,si banuiesc ca nici acum nu stia..

-Unde mergem? Ce acum or sa se tina dupa mine toata viata? Dumnezeule sunt atat de tampita.

Eram consitenta ca din toate cuvintele astea insurite nu intelegea nimic,insa faceam pe mine de frica la propriu.

Am inchis ochii incercand sa ma calmez,trebuie sa te calmezi Cassie,nu rezolvi nimic daca te agiti ca idioata.

Am respirat adanc si apoi mi-am deschis ochii. Nu am mai spus nimic,tot ce voiam era sa se termine chestia asta odata.

Desi aveam presimitrea incredibil de rea,ca deabia incepuse totul.

Cassie Adams esti cea mai tampita persoana de pe lume.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 11, 2012 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Blood Wings.Where stories live. Discover now