Deel 8

1.8K 97 20
                                    

07:30 ~
Perspectief Sarah
Vandaag had ik mijn sollicitatiegesprek bij een hotel, als ik word aangenomemen ga ik 4x per week werken, elke dag 5 uur. Ik verdien dan per dag €50,00 dus in 1 week €200,00. 
Goed ik nam een douche en trok een zwarte khimar aan met een lange spijkervest en een kleine zwarte tas. ( zie omslag 😍 woellah ik wil ook khimar dragen )
Ik deed in mijn kleine zwarte tas kauwgom, telefoon , oordopjes , huissleutels van amina en mijn portomonee in.
~
Het was 12:15 en 3x raden !!!
Ik ben aangenomen ❤️ volgende week is mijn eerste werkdag.
Ik heb 2 nieuwe vrienden gemaakt , dia en yesmien 😜
We hebben nummers uitgewisseld .
Ik kreeg een appje van Dia :
' Hee schat, kom je met mij en yesmien wat eten bij de mac donalds ? '
Ik reageerde terug :
' Hee schat , isgoed hoellaat ? '
Dia reageerde terug :
' over 20 minuten ? '
Ik reageerde terug 😂
' Ja isgoed tot zo '
Ik vertelde aan de moeder van Amina dat ik ff naar de mac zo gaan met mijn collega's , ze zei : ' Maak het niet te laat schat '
Echt , de moeder van Amina behandeld me als haar eigen dochter.
-
Ik , yesmien en dia hadden wat gegeten en besloten een ronde te maken in de stad. We wonen btw in Amsterdam 😝

Perspectief Dia :
Hee , ik ga me snel voorstellen. Ik ben dia 18 jaar , ik heb lang stijl zwart haar. Ik heb grijze ogen en ben een half bloedje 😂 ik heb een Marokaanse vader en een Koerdische moeder ❤ Ik heb nog een zus Lia , Lia is 20 jaar en ik heb het uiterlijk van haar dus Ewa ja. Ik doe een hbo opleiding verloskunde. Voor de rest heb ik nog tweelingbroertjes , Mohsin en akram, hun zijn 15 jaar hebben bruine ogen , donkerblond haar en een opscheertje , voor hun leeftijd zijn ze al fuckboys en fk gespierd en vaak te vinden in sisha lounges 🤦🏽‍♀️

 Voor de rest heb ik nog tweelingbroertjes , Mohsin en akram, hun zijn 15 jaar hebben bruine ogen , donkerblond haar en een opscheertje , voor hun leeftijd zijn ze al fuckboys en fk gespierd en vaak te vinden in sisha lounges 🤦🏽‍♀️

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Dit is dia ☝🏽

Perspectief Yesmien : 
Hee , ik ga me zelf voorstellen. Ik ben Yesmien 18 jaar, ik heb bruin krullend haar, groene ogen maar op foto's lijken ze bruin 🖕🏼 ik ga economie en administratie op hbo opleiding volgen samen met Sarah😝 Ik ben Marokkaans en heb gescheiden ouders.Ik heb een broer genaamd Younes , hij is 21 jaar , groene ogen, gespierd en breed lichaam veel te vinden in de moskee en heeft veel respect voor meisjes. Ik heb een zusje ikram , 8 jaar en heeft donkerblonde krullen en groene ogen. Ik woon bij mijn moeder en heb sinds de geboorte van Ikram me vader niet gezien ( toen zijn me ouders ook gescheiden ).

Perspectief Sarah : Het was 17:50 en besloot naar huis te gaan

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Perspectief Sarah :
Het was 17:50 en besloot naar huis te gaan. Ik belde de moeder van Amina op of ze wat nodig had bij de Albert Heijn. Ze had macaroni nodig.
Ik kocht macaroni , geraspte kaas, 10 blikken redbull, 4 Milka oreo repen, 2 zakken chips, 2 pakken m&m , 3 pakken snoep .
Ik liep nog random rond de Albert Heijn , tot dat ik botste tegen harde borstkas ....

Tegen wie is Sarah aangebotst ?
Volgende deel komt vandaag nog online ! 😘
Vergeet niet te stemmen en te promoten
Xxx amina

Sarah's Life { voltooid }Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu