„Zase mimo, že?"

24 1 0
                                    


"Víš co má dvě uši a přesto neslyší?" Endoria potlačila smích, aby na své tváři udržela vážný výraz.

"Ty?" odvětila a nevinně se usmála. Její mladší bratr jí zpražil pohledem, po kterém už Endoria nedokázala smích zastavit.

"Přestaň. Se. Smát!" řekl Damian naštvaně a mezi každým slovem udeřil svou starší sestru jeho malou dlaní do kolene.

"Vždyť to byl vtip, Dame. A vtipům se lidi smějí," vysvětlila mu pobaveně.

"To jo, ale když dávají smysl! Ten tvůj nedává, já přece slyším!" bránil se mladší ze sourozenců vehementně. Endoria mu věnovala pohled, který jasně říkal, že tomuto prohlášení není pozitivně nakloněna. Než se její mladší bratr stačil ohradit, přidali se k nim zbylí dva sourozenci. Už z dálky Endoria poznala, že budou mít něco na srdci soudě dle jejich nadšených obličejů.

"Tak co jste vymysleli?" otázala se hned, jak se zbylí dva bratři posadili na lavičku k ní. Ani jeden z bratrů se nepozastavil nad tím, jak jejich sestra poznala, že mají něco za luben. Věděli totiž, že je zná lépe než své vlastní boty.

„Můžeme se jít podívat do Hyde Parku?" vyhrkl Aiden a spolu se svými bratry se pokusil o své nejlepší ‚psí oči', kterých byl schopen.

„Hyde Parku? Vždyť ho ani nemáte rádi!" podivila se Endoria. Dominic energicky zavrtěl hlavou.

„Ale dneska tam budou princové a princezna!" vyhrkl natěšeně. Endoria pozvedla obočí.

„A co by tam, prosím tě, dělali?" optala se. Tentokrát se slova ujal Aiden.

„Je dětský den a oni připravili různé aktivity pro děti, do kterých se sami zapojí!" vysvětlil.

„Dobře. Půjdeme tam." Jakmile ta slova vyslovila, naskytl se jí pohled na tři rozzářené tváře jejích bratrů.

„Jo!" zavýskli všichni tři a vystřelili z lavičky tak rychle, že je Endoria musela křiknutím zastavit, aby na ní počkali. I poté však šli rychleji, než obvykle. Bylo zřejmé, že se nemohli dočkat až se na místo dostanou.

„Tak honem, Andy. Ať nepřijdeme pozdě!" vyhrkl Dominic a uchopil svou sestru za ruku, načež se jí snažil přimět do rychlejšího kroku. Endoria mu vyhověla.

„Už tam skoro jsme!" oznámil Damian, který pro změnu držel za ruku Aidena. A opravdu. Vešli do Hyde Parku jedním z jeho vstupů a nemohli si nevšimnout davu, který v něm byl. Od někudy z centra parku se ozývala hudba a hlasy, jež mluvily do mikrofonu, aby tak přehlušily nadšený dav.

„Tak co, děti, bavíte se?" promluvil mužský hlas do mikrofonu. Odpovědí mu bylo hlasité výskání.

„Ah, jdeme pozdě!" povzdechl si Aiden.

„Pozdě?" otázala se Endoria nechápavě. Vždyť tam přeci královští potomci stále byli. Iden však přikývl, ale na její dotaz neodpověděl on, nýbrž Dominic.

„Jo. Přes ten dav se nikdy nedostaneme dost blízko k pódiu na to, abychom viděli princeznu a prince!" Endoria musela uznat, že v tom se nemýlí. Dav byl tak hustý, že by se jím sotva propletl jeden člověk, natož ona s třemi malými dětmi. Nechtěla však bratry zklamat a proto usilovně přemýšlela nad bezpečným způsobem, kterým by se i se sourozenci dostala co nejblíže k pódiu.

„Ade, chyť Dama pevně za ruku a za žádnou cenu ho nepouštěj," rozkázala svému bratrovi, který jí bez námitek poslechl. Endoria se sklonila a vyzvedla si Dominica do náruče. Ten jí automaticky omotal ruce kolem krku a nohy kolem pasu. Endoria ho přidržovala levou rukou, zatímco pravou uchopila volnou rukou Damiana, který její dlaň pevně stisknul.

Chegaste ao fim dos capítulos publicados.

⏰ Última atualização: May 01, 2017 ⏰

Adiciona esta história à tua Biblioteca para receberes notificações de novos capítulos!

(UN)CONFIDENT (POZASTAVENO)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora