Del 7- stalker du meg?

35 4 0
                                    

"Ser deg i morgen da" Sa jeg mot Cayden før jeg slengte igjen bildøra og gikk mot huset, men jeg ble kjapt stoppet da jeg hørte en stemme rope det kallenavnet jeg kun ville at han skulle bruke.

"Prinsesse!" Ropte Cayden ut det åpne vinduet. Jeg snudde meg raskt mot han og tittet inn i de nydelige, blå øynene hans.

"Du glemte denne" sa han og nikket mot hånden sin. I hånden hans lå mobilen min. Som ren refleks stappa jeg hendene ned i baklommene og kjente at mobilen min faktisk ikke var der. Jeg rødmet svakt og tok imot mobilen.

"På gjensyn prinsesse" sa han med en tulle aksent før han forsvant ned gaten. Av en eller annen grund sto jeg der lenge å smilte, til og med lenge etter at han hadde forsvunnet helt. Hva er det som går av meg? Til slutt snudde jeg meg endelig og gikk inn til mitt eget hus.

"Hei søs, hvor har du vert?" Spurte Tyler da jeg kom inn i gangen.

"Bare jobbet med et skoleprosjekt" Svarte jeg. Han bare nikket sakte før han tok en bit av brødskiven han hadde i hånden. Jeg er bare glad han ikke stilte meg flere spørsmål. Om han hadde spurt hvem jeg var sammen med, ville han ikke ha likt svaret.

Jeg løp opp trappen og inn på rommet mitt. Uten å tenke så mye tok jeg frem Mac-en og ringte Victoria og Mona på Skype. Det tok ikke lange stunden før begge poppet opp på skjermen min.

"Hei Rose, long time no see" Hilste Victoria før hun lukket en dør bak seg, som jeg tipper er døren til rommet hennes.

"Vi så hverandre for kun noen timer siden jo" sa jeg og lo litt av henne.

"Jo'a men det er jo flere timer siden" sa hun dramatisk og la seg ned i sengen sin, noe som bekreftet mistanken min.

"Men til poenget, hva det en grund for at du ringte?" Spurte Mona som hadde vært stille en stund. Jeg smilt litt da jeg tenkte på hva jeg hadde gjort i dag og tok noen hårstrå bak øret.

"Vel som dere vet så tar jeg fotografi på skolen, og vi har et par prosjekt. Og gjett hvem jeg kom på gruppe med" sa jeg og ventet på at de skulle tippe. Victoria så bort fra kameraet, rynket brynene sine før hun så ned på oss igjen.

"Du var vel ikke tilfeldig vis på gruppe med Cayden?" Spurte hun plutselig. Jeg ble egentlig litt overrasket over at det var hun som gjettet riktig.

"Jo, hvordan viste du det?" Spurte jeg og så spørrende ned på det lille bilde av henne i hjørnet på skjermen.

"Jeg bor ikke så langt unna han, og han kom nettopp kjørende forbi, så da tenkte jeg at dere hadde jobbet på prosjektet sammen" Forklarte hun og reiste seg opp. Som den dama beveger seg.

"Vent jobbet dere på prosjektet sammen? Så han lar deg ikke gjøre all jobben alene?" Spurte Mona sjokket.

"Ja, hvordan det?" Altså jeg er ikke overrasket over at han kanskje ikke har de beste karakterene, men så ille kan han vel ikke være?

"Vanlig viss så driter han i hele prosjektet og lar den andre personen ta seg av all jobben" Forklarte Mona, før hun stappet noe jeg tror var en drue i munnen.

"Jaja, men over til viktige saker, vill dere komme til meg i morgen så kan vi ha skikkelig jente kveld hos meg!" Utbrøt Vick, som nokk en gang lå i sengen.

"Greit for meg, du da Rose?" Spurte Mona og både hun og Vick så spent på meg.

"Ja, hvorfor ikke" svarte jeg. Vick utbrøt i et gledes hyl som førte til at jeg måtte skru ned volumet på PC-en for at ikke noen skulle spekulere på hva i alle dager som foregår.

"Vel jeg må gå nå, men ser dere i morgen" sa Vick før hun forsvant fra skjermen.

***

Jeg gikk nedover gang- og sykkel veien mot huset til Victoria. Vi hadde avtalt på skolen at vi skulle møtes hos henne klokka fem, som var om ca tre minutter. Men før jeg rakk å komme helt til huset hennes, ble jeg stoppet av en sterk hånd. Jeg snudde meg for å se hvem da var, da jeg fikk øye på en aldeles nydelig gutt.

"Hva gjør du her prinsesse? Stalker du meg?" Spurte Cayden med et glis om munnen. Selv om jeg ikke liker å innrømme det så smelter jeg litt hver gang han kaller meg prinsesse.

"You wish, jeg skal til Vicktoria" svarte jeg og la armene i kryss foran brystet.

"Vet du hva jeg tror?"

"Nå er jeg spent" sa jeg og heiset øyenbrynene. Nå skal vi få se hva kjære mr Cayden har på lur.

"Jeg tror at du bruker det som en unnskyldning for å kunne spionere på meg" han ga meg et lite smil mens han fullførte påstanden sin.

"Haha, liksom" lo jeg av han og ristet svakt på hodet.

"Om du kan unnskylde meg, så venter faktisk vennene mine på meg" jeg kastet bitchy på håret før jeg snudde på hælen og forlot han.

____________

Long time no see! Sorry for lite oppdateringer, men telefonen min hadde dessverre bestemt seg for å kødde litt med meg, og jeg har dessverre ikke egen PC....

Vet dette kapitlet ble kort men det er bedre enn ingen ting, ikke sant?

Vel det blir ikke mye oppdateringer i sommer pga ferier og mangel på nett, pluss at jeg har en diger skrivesperre...

Men hva skal dere gjøre i sommer?

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 02, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

A closed bookWhere stories live. Discover now