4. Nové tričko

13 2 0
                                    

bing bang bong cinky linky lin zvoní mobil po ránu.  " co to do píči je?" vyjeknu ze spaní. Pak si spomenu že to je moje oblíbená skupina Korky Bůček. Mobil zvoní furt a já vylezu z postele a začnu trsat do rytmu, když vyzvánění skončí  jdu do druhého pokoje a tam bordel jako svině. Všude samý slupky,   nevěděl jsem kde začít uklízet a upřímě se mi do  toho ani nechce. Proto zavolám Lucy a pozvu ji ke mě domů na obídek. Nějak ji ukecám a ona mi tu poklidí. Možná jí dám i dvacku na brambůrky.  Vlezu zpátky do pokoje a hledám mobil, našel jsem ho pod postelí. Vytáčím číslo Lucy! "Ahoj zlato jak se"  " ty zmrde jak se mi ještě opovažuješ volat ? A říkat mi zlato ? Chceš pěstí hajzle"! Vtrhla mi do řeči. " Ale noták kuřátko moje to bude dobrý, přijď ke mě a já ti to tu vynahradím řekl jsem." Tak dobře ale žádný píčoviny jasný" řvala do mobilu. " jasný jasný" říkal jsem . Po hodině na mě někdo zvoní, pustím ho na horu a byla to Lucy. Otevřel jsem jí dveře. " Ahoj Lucy" řekl jsem poklidným hláskem. " NAZDAR!" vyjekla Lucy.  " Hele co se včera stalo? Že jsi na mě tak hnusná." zeptal jsem se. " Tak snad mě pustíš dovnitř ne!?" řekla Lucy. " Jooo jasnýý pojď dáál"odpověděl jsem. Lucy si sedla na gauč a začala vyprávět co se včera stalo.. ¨

" Tvůj kamarád s party slavil včera narozeniny, tak jsi mu tady udělal menší párty.  Na tu párty si mě pozval taky. Normálně jsme se bavili než jeden tvůj kamarád pustil na repráku despacito.. nasral si se vzal mu ten reprák z ruky a švihnul sním o zem, pak si ho sebral a omlátil ho tomu klukovi o hlavu. Pak si po něm házel tvrdý rohlíky který byly jako občerstvení. Když ti řek ať jdeš do prdele ještě víc ses nasral, dal mu pěstí a následně na to ho vyhodil zbytu ven. Řekla jsem ti že jsi to přehnal a ty jsi mi řekl ať držím hubu nebo pujdu na kolena. Dala jsem ti facku a odešla pryč. S okna si na mě házel ty zasraný tvrdý rohlíky..

" Aha tak to sorry, asi si půjdu koupit nové oblečení jdeš semnou?" zeptal jsem se Lucy. " Jo, proč ne" odpověděla.  vzal jsem si mobil, reprák, šátek a psí známky...  " Tak dělej!!" řvala Lucy u dveří. " Hele neštěkej na mě!!!!!!!" odpověděl jsem jí.  Asi hodinu jsme šli  do toho posranýho krámu protože Lucy chodí jako namrdanej kačer. Když jsme dorazili do toho krámu tak jsem vykulil oči a  rozběhl se do obchodu. " Ty pííííčoo!! tričko eminema, to si okamžitě koupím". "Barry já bych chtěla támhleto krásný tričko" křičela na mě Lucy. " A máš na něj peníze?" zeptal jsem se. " No nemám, myslela jsem že mi ho koupíš" řekla zklamaně Lucy. " No tak to sis myslela špatně, řekl jsem že si jdu koupit oblečení. Na tebe jsem zrovna nemyslel, takže tam to tričko běž vrátit ju ?"  "Debile!" řekla nasraně Lucy.  " Koupím ti zmrzlinu"dodal jsem.  
Asi po 20 minutách jsem zaplatil tričko EMINEMA a šel Lucy koupit zmrzlinu, koupil jsem jí vanilkouvou. " Já to nechci!" Řvala Lucy. " ok, TAK JÁ SI JÍ SNÍM" odpověděl jsem. Venku jsem si na repráku pustil PÍSNIČKU od Eminema: Like toy soldiers. Proběhl kolem nějakej kluk a vrazil do mě ramenem tak že mi spadla taška s tričkem na zem. Spadla přímo do louže, sebral jsem jí s té louže podíval se na toho kluka a řekl " ZDRHEJ!"  


Barryho příběhWhere stories live. Discover now