Barryho obídek

48 3 0
                                    

  CRRRR! CRRRRRRR! CRRRRRRRR! CRRRRRRRR! Zrovna zvoním na tu největší kurvu v okolí. Čekám před jejím panelákem a zvoním na ten zkurvenej zvonek a ta píča NIKDE! "Lucy! Tak do píči, kde je!? Tady nebudu čekat, jak nějakej zkurvenej pošťák" nadávám. Po chvilce vyběhne nasraná Lucy a řve na mě " Ty magore ! Máma spí po noční a ty zvoníš jako čůrák. "Přímo nasraně jsem odpověděl "Sorry jako! Já za to nemůžu, že máte zvonky na píču." Lucy se uklidnila a zeptala se "A kam půjdeme?" Odpovídám "No myslel jsem, že by jsme mohli jít ke mně domů" Lucy se rázem vzrušila "Joo a co tam budeme dělat?" V tu chvíli jsem se zarazil "Počkej! Počkej! Počkej, jak my?! Ty budeš čekat u výtahu a já se půjdu napít, jasný ?" Lucy se začala vztekat "To si děláš prdel?" Usmál jsem se a odpověděl " JÁ? NIKDY! To bych si k tobě v životě nedovolil!" Lucy mávla rukou a znovu se zeptala "Takže, co teda budeme dělat?" 

Nakonec jsem pozval Lucy ke mně domů. Zula si boty a já jí poslal do svého pokoje. "Hele udělej si tam pohodlí, já přinesu nějaký pití." Lucy přikývla a šla do mého pokoje. Nalil jsem si kolu do sklenice a jí natočil jahodovou šťávu. Vešel jsem do svého pokoje a......TY VOLE TO SI ZE MNĚ DĚLÁŠ PRDEL!!! Ta děvka sedí na mém křesle! Okamžitě jsem vyhnal tu špínu ze svého křesílka. Uraženě se napila šťávy. "Dáš si něco k jídlu, vole?" zeptal jsem se jí slušně. Lucy přikývla. Šel jsem zpátky do kuchyně. Ohřál jsem si pravý domací gulášek z pravého masa a té špindíře jsem přinesl rohlíky a paštiku. Hned, co jsem se vrátil, tak koukala jako blázen. Položil jsem gulášek na stůl a ona se začala červenat "Jé děkujuuuu! To jsi nemusel!" Už sahala na příbor a v tu chvíli... Jí přiletěli do držky rohlíky v igelitovém průhledném sáčku. "Vůbec nesahej na můj oběd, ty pyčo!" okřikl jsem ji. Sedl jsem si do křesla a začal žrát svůj obídek. Lucy je uražená a začala se oblékat. "Já tady taky nemusím vůbec být!" Podíval jsem se jí do očí a začal se tlemit. "Co ti přijde k smíchu?" zeptala se. Já jí zdvořile odpověděl "Podle mě tu zůstaneš." Lucy se podivila "Proč myslíš?" Já jí opět zdvořile odpověděl "Protože si špína a děvka a když se mnou budeš hrát komedii na Jessie, tak ti dám 1000kč." Lucy si sedla na gauč a naštvaně seděla. Tady vidíte, že peníze vyřeší vše. "Takže zítra v pět hodin U špinavý kotvy. Budu tam mít rezervovaný stůl." oznámil jsem ji. Lucy se na mě podívala a začala kdákat "Fůůj! Do špinavý kotvy ti nejdu! Je tam smrad a hrozný lidi tam jsou!" Dojedl jsem, ale z nějakého důvodu mám stále hlad a tak jsem ulomil kus jejího rohlíku a začal ho žrát. "Přestaň mlít hovna! U špinavý kotvy je to super!" Lucy zrovna chtěla jíst ten rohlík, ale půl rohlíku se jí už jíst nechtělo. "Co na ten rohlik tak civíš?" ptám se jí. Lucy dementně odpověděla "Z tohohle se ani nenajím!" Bez diskuze jsem ji tu druhou půlku rohlíku sebral z ruky a sežral. "Hele!" naštvala se Lucy. "Říkala si, že to jíst nebudeš né?!" odpověděl jsem s plnou pusou. Hned na to Lucy ztratila nervy a odešla z mého bytu. Ještě z okna jsem na ní řval "Nezapomeň! Zítra v pět hodin U špinavý kotvy!"
Druhý den jsem se měl setkat s Lucy "U špinavé kotvy" přesně v 5 hodin, ale co příjdu v půl šestý! Musím dohrát hru. Když jsem přišel ke Špinavé kotvě, tak tam Lucy nebyla! "Tak ta kurva nepřišla, jo?" říkám si . Půjdu za partou, když už jsem venku, kam jinam taky jít, že? Když jsem tam došel, tak skoro všichni měli rozmlácenej ksicht! "Co jeee!?" ptám se ustaraně. "Ti kluci z vedlejší party po nás chtěli prachy, když jsme jim je nedali, tak vidíš, co se stalo!" vysvětlil jeden muslim z mé party." Ty vooole, tak to ne! Tak tohle ti buzeranti přehnali! Jdeme tam!" naštval jsem se. "Ne-ne-ne my nejdeme!" řekl kluk z party. "Fajn půjdu sám " dodal jsem. Přišel jsem do uličky, kde byla část jejich party, " Ták debilové! Teď si všichni klekněte na kolena a otevřete hubu, jasný?" řekl jsem. "Ses posral ne?" Zařval na mě jeden KINDER z nepřátelské party a rozeběhl se po mě! Já mu podrazil nohy a pak jsem do něj začal kopat. Chlapec utekl, jak 12.letý Pakistánec. " Ták ještě někdo neotevře držku?" zeptal jsem se. Všichni, co byly v uličce klekli na kolena a otevřeli hubu. Já jsem si cestou do této uličky nachcal do kelímku. " Tak a pomalu jsem jim lil moje chcanky do držky a jeden za druhým se poblili. No tak ještě jednou uděláte něco mé partě, tak vám do té držky narvu vašeho čůráka nazdar." Když jsem přišel domů, tak jsem si napustil vanu, objednal si pizzu a v tu chvíli mi volá kámoš z party "Nazdar vole našel jsem místo, kde je gang, který by se k nám chtěl přidat!!!!!!"
Konec chatu

Napište zprávu... 

Barryho příběhWhere stories live. Discover now