BÖLÜM-3

6.4K 311 10
                                    

Babama sarıldım
-O zaman değişimi başlatmak için anneni arıyorum.
Dedikten sonra kafamı onaylar şekilde sakladım ve yerime oturdum şimdi siz ne alaka yani annen çünkü benim annem diyetisyen ama şimdide niye ilk ona gitmesin diye düşünmeye başladınız buna da verecek bir cevabım var ben başıma ne gelse ilk babamın yanına giderim yine konudan saptım dönüyorum konuya babam annemi aramış annem beni yanına çağırdı ve şu an odasının kapısının önündeyim kapıyı çalıp girdim annem çok mutlu görünüyordu hemen önündeki sandalyeye oturdum.
-Kızım baban her şeyi anlattı şimdi seni bir kampa yazdırdım sadece 1 ay ve hemen gidip hazırlan çünkü kampa bu gece gidiyorsun ve kamp Norveç'te uçağın saat 7 de.
-Tamam zaten fazla esyam yok hemen hazırlanırım.
-Ama hemen dönmek yok çünkü benim orda bir arkadaşım var onun yanına gidip gözlük ve sivilcelerinden kurtulucaksın tedavi 1 hafta kadar sürermiş.
Anneme sarılıp yanağına sulu bir öpücük kondurup hemen eve gittim eşyalarımı hazırlayıp havalimanına gittim hemen ardından annem, babam ve ablam geldi ablam
-Vay be demekki kardeşim evrime giriyo.
Ablamın koluna bir tane vurup
-Anne şunu sustur yoksa gider ayak benden dayak yemesin.
Annem ablama sus işareti yaptı anlamda gülmeye başladı ve biraz annem ve babamdan nasihat aldıktan sonra uçağın kalkış saati geldi bende hepsine sarılıp gittim arkama baktığımda annem babama sarılmış ağlıyordu ve bende çok duygulandım ve gözümden bir damla yaş süzüldü  vay be en son ağladığımda 15 yaşındaydım çünkü abim Amerika'ya gitmişti evet ve bir süpriz benim bir abim var hadi hayırlısı. Uçağa binip kulaklığımı takıp müzik dinlemeye başladım. Ama uyumadım çünkü ben hiçbir yolculukta uyumam asla... Artık uçak inmişti inip klişe bir söz olan.
-Ben geldim Norveç hazır ol.
Ve babamın benim için tuttuğu arabaya bindim şoför çantamı bagaja koydu ve kamp alanına gittik.

Arkadaşlar ardarda 2 bölüm yayınladım bu da 3. BÖLÜM neden böyle yaptım çünkü hikayeye ilk başlayan kişi bir bölüm okuduktan sonra devamını beklemeye bilir onun için aslında iyi oldu kendinize çok çok çok iyi bakın sizi seviyorum öpüldünüz 😆😆😆😆❤❤❤❤

Mina=? (Değişim)Where stories live. Discover now